Sari la conținut
Caută în
  • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Nuțu

Ce fac bărbații când se îndrăgostesc fără să își dea seama

Postări Recomandate

702557l-640x0-w-1baadd7c.jpg

Lucruri pe care le fac bărbații atunci când se îndrăgostesc

1. Zâmbesc mult la persoana iubită

Cât de des le zâmbești oamenilor față de care ești indiferentă? Probabil că nu foarte des. Dar cum reacționezi cu cineva de care îți place și tot ce vrei să faci e să zâmbești? Dacă ai observat acest comportament și la el, înseamnă că nu poate controla cât de fericit îl faci.

2. Îi surprinzi uitându-se la tine

Atunci când ne place ceva sau credem că este frumos, ne uităm la acel lucru. Dacă îl surprinzi uitându-se la tine, știi deja ce înseamnă asta. Mai ales dacă are tendința să se uite brusc în altă parte. 

3. Îi faci să râdă

Indiferent dacă încerci să fii amuzantă sau nu, funcționează, pentru că el crede că ești amuzantă și nu se poate opri din râs la glumele tale. Nu încearcă prea tare să te impresioneze, pur și simplu crede că ești minunată. Pentru că e îndrăgostit de tine.

4. Se uită în ochii tăi

Contactul vizual este un semn sigur că o persoană te place. Atunci când placi pe cineva, ai tendința de a-l privi profund în ochi pentru mai mult timp decât ai face cu orice altă persoană. Oamenii îndrăgostiți se uită în ochii partenerului 90% din timp.

5. Te ascultă cu atenție

Atunci când vorbești, nu doar dă din cap aprobator, ci te ascultă. Se apleacă spre tine, se uită la tine când vorbești și este interesat de ceea ce ai de spus. Și își aduce aminte ce i-ai spus.

6. Te complimentează, dar nu doar pentru aparențe

Atunci când te complimentează cineva de obicei este despre aparențe. Dacă te place cu adevărat, atunci vede mai departe de aparențe și va aprecia lucruri precum personalitatea ta, abilitățile tale etc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×