Sari la conținut
Caută în
  • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Nuțu

Când îți ignori femeia, nu faci altceva decât să o înveți cum să trăiască fără tine

Postări Recomandate

663186l-640x0-w-80333c03.jpg

Îți ignori femeia? Aceasta învață să trăiască fără tine

Ei bine, mulți bărbați uită faptul că aceste tehnici de manipulare ar putea funcționa doar cu fete fără experiență, niciodată cu femei adevărate. O femeie adevărată știe ce vrea. Aceasta este o persoană împlinită, care nu are timp de jocuri. Dacă ești pregătit să fii sincer cu ea, să o iubești și să te porți frumos, ea va face același lucru pentru tine. Pe de altă parte, dacă aceasta observă că nu ești sincer, dacă încerci să apelezi la diferite jocuri sau dacă nu ești serios în legătură cu relația, aceasta va pleca fără să se uite înapoi.

Pentru că știe că atunci când iubești cu adevărat pe cineva, nu poți ignora acea persoană. Când iubești pe cineva, nu îți poți reține iubirea și afecțiunea, pentru că nu ar fi un lucru productiv.
O femeie adevărată iubește să fie iubită și prețuită și să primească atenție tot timpul. Vrea să fie sigură că o să fii alături de ea și că poate conta pe tine întotdeauna. Dacă nu îi oferi ceea ce vrea, te va părăsi. Atât de simplu este. De asemenea, mulți bărbați cred că într-o relație nu este foarte bine să își arate sentimentele adevărate partenerei. Uită că la baza oricărei relații de succes este sinceritatea. Iar o femeie adevărată valorifică sinceritatea mai mult decât orice. 
Aceasta știe că nu poate avea intimitate adevărată cu un partener care minte.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×