Sari la conținut
Caută în
  • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Nuțu

Bărbații înalți și femeile scunde formează cele mai fericite cupluri

Postări Recomandate

404765l-640x0-w-0660cedd.jpg

Intr-un studiu realizat de o echipă de cercetători de la Universitatea Konkuk din Coreea de Sud, s-a constatat că acele cupluri cu o diferență de înălțime mai mare tind să aibă o relație mai reușită și mai lungă decât celelalte. Autorii studiului au colectat datele de la 7.850 de cupluri pe o perioadă extinsă de timp. Potrivit doctorului Kitae Sohn, cercetătorul principal al echipei, s-a observat că o mare diferență de înălțime între partenerii cuplului a fost corelată cu fericirea soției. De asemenea, preferința femeilor pentru bărbații înalți a crescut aptitudinile de reproducere a femeilor. Doctorul Sohn a menționat că femeilor pur și simplu le plac bărbații înalți.

Deși cercetătorii nu știu exact care este motivul pentru care femeile preferă bărbații înalți, acest comportament al femeilor poate fi asemănător cu motivul pentru care oamenii își doresc dulciuri, mâncăruri sărate sau chiar și grase. Are ceva de-a face cu modul în care funcționează creierul atunci când încă evoluează. 

Într-un alt studiu, realizat în 2013, de către o echipă de psihologi olandezi, s-a descoperit că femeile preferă bărbații mai înalți deoarece sunt percepuți ca fiind mai puternici și mai calificați în a evita amenințările fizice pentru familie. Pe scurt, femeile sunt atrase de bărbații mai înalți, deoarece în trecut se credea că sunt vânători mai buni și că pot avea grijă de familie, asigurându-i tot ce trebuie pentru un trai bun. 

Într-un studiu realizat de Universitatea din Pennsylvania și Universitatea din Michigan, s-a descoperit că femeile sunt atrase de bărbați mai înalți deoarece aceștia tind să aibă mai multă încredere în sine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×