Sari la conținut


Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

FeeK

Membru
 • Număr conținut

  5
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre FeeK

 • Rang
  Nou venit
 1. Varrios Loz Aztecas este o mafie de origine americană ce este localizat în sudul orașului Las Venturas, în zona Blackfield Chapel. Mafia se ocupa cu cucerirea/apararea turf-urilor, afaceri ilegale (arme / droguri / spalare de bani, etc.). Motto-ul mafiei Aztecas a fost creat de Manager-ul reK, si suna asa: "Toti suntem la fel dar nu la acelasi nivel." Varrios Loz Aztecas nu are alianta cu nici-o mafie. Nu aveti voie sa acordati arme la mafiile cu care avem in acel moment war. (Sanctiune Faction Warn) - War-uri: Luni - Vineri // orele 20:00 - 22:00. - Job-uri: Echipa de bombardieri (asasini) in timul war-urilor trebuie sa detina job-ul de Arms Dealer. (Iar cand nu avem war au obligatia de a detine job-ul de Detective pentru a merge dupa Black List). Restul membrilor au voie sa detina orice alt job (ilegal / legal) doar in afara orelor de war. - Organizarea factiunii: Liderul împreună cu conducerea facțiunii au ultimul cuvânt în luarea oricărei decizii. la răspunderea aplicațiilor sau reclamaţiilor, liderul are dreptul de a cere părerea conducerii facțiunii. doar membrii cu rank 4+ pot da teste cu aplicanții facțiunii. doar membrii cu rank 3+ pot organiza antrenamente și activități. aveți obligația de a asculta de orice membru cu rank mai mare sau egal cu al vostru. aveți obligația de a parca corect și de a respawna vehiculele facțiunii când ați terminat cu ele. inactivitatea neanunțată duce la demitere. - Amenzi: AFK la sedinta / antrenament /activitate - 150.000$ [/sleep] in timul war-urilor (prima abatere) - 2.000.000$ Scris cu CAPS sau facut SPAM pe chat-ul gang-ului ([/f]) - 100.000$ Întârziere la sedinta / antrenament / activitate - 50.000$ Death-Match(DM) în/la HQ - 500.000$ (DM excesiv > FactionWarn) - Orice membru Varrios Loz Aztecas trebuie sa cunoasca si sa respecte aceste reguli: In timpul war-urilor daca sta cineva AFK mai mult de 5 min. fara sa anunte pe [/f] risca sa fie sanctionat cu Faction Warn. Trebuie aprobarea unui rank 5+. Daca alte mafii ataca HQ-ul si un membru Varrios Loz Aztecas ia wrost, acel membru nu va fi sanctionat de catre conducerea factiunii datorita spawnkill-ului. Nu aveti voie sa cereri rank-up leader-ului / co-leader-ului, nici macar sa bateti apropo-uri in legatura cu acest luctru. Fiecare membru v-a primi rank-up dupa merit, daca lider-ul vede ca acel player are 7 zile in factiune, raport-ul complet si este activ atunci el v-a primi un rank mai mare. Cererea de Rank-UP se sanctioneaza cu Faction Warn. Nu aveti voie sa faceti post colegilor pe [/panel], cei care sunt prinsi risca Faction Warn sau demitere. Nerespectarea skin-urilor in functie de rank va fi sanctionata cu Advertisment Verbal la prima abatere si Fancion Warn la a doua. Odata ce ati intrat in mafie nu aveti voie sa jucati in alte ganguri de pe cont-uri secundare. (Sanctiune: demitere)
 2. The Ballas este o mafie de origine americană ce este localizat în sudul orașului Las Venturas, în zona Blackfield Chapel. Mafia se ocupa cu cucerirea/apararea turf-urilor, afaceri ilegale (arme / droguri / spalare de bani, etc.). Motto-ul mafiei Ballas a fost creat de Manager-ul reK, si suna asa: We are the future! The Ballas nu are alianta cu nici-o mafie. Nu aveti voie sa acordati arme la mafiile cu care avem in acel moment war. (Sanctiune Faction Warn) - War-uri: Luni - Vineri // orele 20:00 - 22:00. - Job-uri: Echipa de bombardieri (asasini) in timul war-urilor trebuie sa detina job-ul de Arms Dealer. (Iar cand nu avem war au obligatia de a detine job-ul de Detective pentru a merge dupa Black List). Restul membrilor au voie sa detina orice alt job (ilegal / legal) doar in afara orelor de war. - Organizarea factiunii: Liderul împreună cu conducerea facțiunii au ultimul cuvânt în luarea oricărei decizii. la răspunderea aplicațiilor sau reclamaţiilor, liderul are dreptul de a cere părerea conducerii facțiunii. doar membrii cu rank 4+ pot da teste cu aplicanții facțiunii. doar membrii cu rank 3+ pot organiza antrenamente și activități. aveți obligația de a asculta de orice membru cu rank mai mare sau egal cu al vostru. aveți obligația de a parca corect și de a respawna vehiculele facțiunii când ați terminat cu ele. inactivitatea neanunțată duce la demitere. - Amenzi: AFK la sedinta / antrenament /activitate - 150.000$ [/sleep] in timul war-urilor (prima abatere) - 2.000.000$ Scris cu CAPS sau facut SPAM pe chat-ul gang-ului ([/f]) - 100.000$ Întârziere la sedinta / antrenament / activitate - 50.000$ Death-Match(DM) în/la HQ - 500.000$ (DM excesiv > FactionWarn) - Orice membru The Ballas trebuie sa cunoasca si sa respecte aceste reguli: In timpul war-urilor daca sta cineva AFK mai mult de 5 min. fara sa anunte pe [/f] risca sa fie sanctionat cu Faction Warn. Trebuie aprobarea unui rank 5+. Daca alte mafii ataca HQ-ul si un membru The Ballas ia wrost, acel membru nu va fi sanctionat de catre conducerea factiunii datorita spawnkill-ului. Nu aveti voie sa cereri rank-up leader-ului / co-leader-ului, nici macar sa bateti apropo-uri in legatura cu acest luctru. Fiecare membru v-a primi rank-up dupa merit, daca lider-ul vede ca acel player are 7 zile in factiune, raport-ul complet si este activ atunci el v-a primi un rank mai mare. Cererea de Rank-UP se sanctioneaza cu Faction Warn. Nu aveti voie sa faceti post colegilor pe [/panel], cei care sunt prinsi risca Faction Warn sau demitere. Nerespectarea skin-urilor in functie de rank va fi sanctionata cu Advertisment Verbal la prima abatere si Fancion Warn la a doua. Odata ce ati intrat in mafie nu aveti voie sa jucati in alte ganguri de pe cont-uri secundare. (Sanctiune: demitere) - Skin-uri: Leader / Co-Leader: ; Rank 5: ; Leader / Co-Leader Bombardieri(Asasini): ; Rank 2-3: ; Rank 1: ; Girls: .
 3. Grove Street Families este e o mafie, situata in orasul Los Santos care se ocupa cu cucerirea/apararea turf-urilor, afaceri ilegale (arme / droguri / spalare de bani, etc.). Grove Street Families nu are alianta cu nici-o mafie. Nu aveti voie sa acordati arme la mafiile cu care avem in acel moment war. (Sanctiune Faction Warn) - War-uri: Luni, Marti, Mercuri, Joi, Vineri // orele 20:00 - 22:00. - Job-uri: Echipa de bombardieri (asasini) in timul war-urilor trebuie sa detina job-ul de Arms Dealer. (Iar cand nu avem war au obligatia de a detine job-ul de Detective pentru a merge dupa Black List). Restul membrilor au voie sa detina orice alt job (ilegal / legal) doar in afara orelor de war. - Amenzi: AFK la sedinta / antrenament /activitate - 150.000$ [/sleep] in timul war-urilor (prima abatere) - 2.000.000$ Scris cu CAPS sau facut SPAM pe chat-ul gang-ului ([/f]) - 100.000$ Întârziere la sedinta / antrenament / activitate - 50.000$ Death-Match(DM) în/la HQ - 500.000$ (DM excesiv > FactionWarn) - Orice membru Grove Street Families trebuie sa cunoasca si sa respecte aceste reguli: In timpul war-urilor daca sta cineva AFK mai mult de 5 min. fara sa anunte pe [/f] risca sa fie sanctionat cu Faction Warn. Trebuie aprobarea unui rank 5+. Daca alte mafii ataca HQ-ul si un membru Grove Street Families ia wrost, acel membru nu va fi sanctionat de catre conducerea factiunii datorita spawnkill-ului. Nu aveti voie sa cereri rank-up leader-ului / co-leader-ului, nici macar sa bateti apropo-uri in legatura cu acest luctru. Fiecare membru v-a primi rank-up dupa merit, daca lider-ul vede ca acel player are 7 zile in factiune, raport-ul complet si este activ atunci el v-a primi un rank mai mare. Cererea de Rank-UP se sanctioneaza cu Faction Warn. Nu aveti voie sa faceti post colegilor pe [/panel], cei care sunt prinsi risca Faction Warn sau demitere. Nerespectarea skin-urilor in functie de rank va fi sanctionata cu Advertisment Verbal la prima abatere si Fancion Warn la a doua. Odata ce ati intrat in mafie nu aveti voie sa jucati in alte ganguri de pe cont-uri secundare. (Sanctiune: demitere) - Skin-uri: Leader / Co-Leader: ; Rank 5: ; Rank 2-4 & Leader / Co-Leader Bombardieri(Asasini): ; Rank 1: ;
IPS Skin designed by HaLoGeK
×