Sari la conținut


Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

Wiz Khalifa

Membru
 • Număr conținut

  64
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

5 Neutru

1 Urmăritor

Despre Wiz Khalifa

 • Rang
  Membru avansat

Vizitatori Recenți Profil

66 citiri profil
 1. Nick : GrEaT Ip : 86.125.57.92 Perioada : Permanenta Motiv : Reclama la alte servere. Data si ora : In jur de ora 22:25 data 19.12.2k18 Dovezi ( Demo - SS ) : https://imgur.com/b5tYfHL Screenshot.
 2. Sunt destul de ok update-urile...poate o clasa noua de zm sau pt VIP ar fi fost ok... Şi aka gold de la playeri sa fi ramas...In rest parerea mea este ca serverul este o reusita ^_^ Mult succes!
 3. Nu prea cred...deoarece mapele functionau dupa ce sa-u facut update-urile cu arme...
 4. Seara buna,nu cred ca sunt singurul care a observat ca pe server nu mai exista decat 4 mape dintre care zm_snowbase,zm_ice_attack3,zm_ice_attack si zm_foda...Am observat problema inca de acum cateva zile..dar am crezut ca lucreaza Aike la mape...dupa atata timp nu mai is convins ca-i legat de lucrari la server... https://imgur.com/yF38Fht
 5. Contra si am sa si argumentez. Raul ai spus bine ce ai spus legat de experienta dansului,(apropo BLACK ai grija ca iei warn pt dublu post) baiatu chiar nu are experienta...Si sa nu stii sa dai cu knife blink din nou mi se pare normal,acesta ma intreaba pe mine cum se da ca knife blink (dau ss mai jos) , ma intreaba care ii comanda de freeze,imi da slap fara motiv (comanda folosita pe un alt admin) , si comportament indecent in acel moment cand eu mor...Acesta zice R.I.P Wiz karnat si nu a zis la caterinca deoarece eu nu prea fac caterinca pe server,apoi intreaba ca daca Helper are 2 jump-uri..cand el are meniu /vip in care i se dau toate raspunsurile,tin sa zic ca tot eu l-am ajutat sa faca cererea de admin (pt helper) da nu mie jena deloc sa-i fac o reclamatie tot eu,am zis ca nu mertia ci mai bine strang dovezi...am cateva,sincera mea parere este ca nu ar trebuii sa treaca la un alt grad... (Faza cu R.I.P Wiz karnat,probabil de nervi pt ca i-am zis sa mai faca activitate si sa mai foloseasca si el comenzile pe care le are): https://imgur.com/a/Hy1lC7T Aveti 4 ss-uri,derulati mai jos ca sa le vedeti.
 6. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
IPS Skin designed by HaLoGeK
×