Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

Mak

Membru
 • Număr conținut

  33
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutru
 • Rang
  Membru
 • Dată Naștere 11.07.2003

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Nick: Mak Nick-ul adminului : nu sunt md Data si ora: 26.12.2018. ora : 14:47 Motivul reclamatiei : aim.wall Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : https://imgur.com/a/O2EUO3Z vreau si eu dovada ca am aim te rog. si daca as putea sa primesc unban.
 2. la ce i-ai dat prima data pro si a doua ora contra
 3. PRO, pana la urma e un slot nu poate sa faca nimica cu el.
 4. Contra, adminu nu va primi nimic, si nici banu nu se va scoate, nu sunt eu admin dar stiu.. asa ca ai grija alta data cand jocii Princeles
 5. ba pe rolu tau de admin trb sa te ocupi nu sa iesi dupa server, ca daca iesi dupa server ies si jucatorii si asa pierdem jucatorii, trb sa iti dea remove pt ce facii pe server.
 6. Nick: Mak Nick-ul adminului : Shaggy Data si ora: 21.12.2018 ora 13:35 Motivul reclamatiei : Injura jucatorii ca nu i merge comanda de slay Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : faca e ca nu gasesc pozele in cs-strike , dar am dupa telefon. : https://imgur.com/a/B8dnOiG
 7. Nume real: Cojanu Rares Iulian Nick pe server: Mak Vârsta (minim 15 ani) : 16 anii. Link GameTracker cu orele (click) : https://www.gametracker.com/player/Mak/89.40.233.91:27015/ Ai citit regulamentul? (click) : ciocolata milka STEAM ON/OFF: ON Poţi intra pe server-ul de teamspeak 3: (Obligatoriu): Da De ce doresti admin?: Deoarece am mai avut admin inainte, si asi dori sa am si acuma, vreau sa reincep tot de la capat. Eşti conştient că adminul este mai mult o responsabilitate şi nu un privilegiu?: Da, sunt constient.
 8. Nume real: Mak Nick pe server: Mak Vârsta (minim 15 ani): 15 Link GameTracker cu orele (click): https://www.gametracker.com/player/Mak/89.40.233.91:27015/ Ai citit regulamentul? (click): tanc Poti ajuta serverul cu o donatie?: nu pot, scuze! STEAM ON/OFF: Am facut steam ON dar nu stiu cum sa copiez linku. Primele 7 cifre din CNP (Obligatoriu): 5030711 Poti intra pe server-ul de teamspeak 3 (Obligatoriu): Da, sigur. Experienta AMX: 4 Ani de zile. De ce doresti admin?: as dori iar admin, si as dori Administrators, deoarece am fost acceptat.
 9. vreau adminu inapoi is pe TS3
×