Jump to content

ExtaZ

Moderator
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Regular √

About ExtaZ

 • Rank
  Moderator

Recent Profile Visitors

95 profile views
 1. Ce admini incompatibili . Dau ban aiurea . Stai liniștit că așa mi s-a întâmplat și mie . Nu sunt admin să răspund cu pro sau contra , dar susțin propunerea la remove .
 2. Nume real: Amariei Adrian Nick pe server: ExTaZz Vârsta (minim 15 ani) : Am 18 ani . Link gametracker cu orele(click):https://cache.gametracker.com/server_info/89.40.233.91:27015/top_players/?query=ExTaZz Ai citit regulamentul? (click) : cred Poti ajuta serverul cu o donatie?: Da . STEAM ON/OFF: OFF Poti intra pe server-ul de teamspeak 3: (Obligatoriu) : Nu , dar voi încerca prin alte metode . Experienta AMX: 2 ani . De ce doresti admin?: Fiindca vreau să țin sub control persoanele care încalcă regulamentul și care abuzează de coduri precum : aim,wall și multe alte coduri .
 3. Respectă modelul și poate ți se va răspunde apoi .
 4. Vârsta:18 ani . Contact (Steam/Skype/Facebook):privat. De ce dorești să fii moderator?:Pentru a ajuta la dezvoltarea forumului . Vechime în comunitățile din mediul online: 1 an .
 5. Forest , nu mai ocoli adevărul că așa este . Tu doar refuzi argumentele logice ca să nu-și facă lumea o părere proastă despre tine . Să știi că mă doare la genunchi că am primit remove pe degeaba . Pe degeaba , bă vărule . Să vedeți ce comunitate mișto și justițiară aveți . :)))))))))))))))))
 6. Nume real: Amariei Adrian Nick pe server: ExTaZz Vârsta (minim 15 ani) : Am 18 ani . Link gametracker cu orele(click):https://cache.gametracker.com/server_info/89.40.233.91:27015/top_players/?query=ExTaZz Ai citit regulamentul? (click) : Da . Poti ajuta serverul cu o donatie?: Da . STEAM ON/OFF: OFF Poti intra pe server-ul de teamspeak 3: (Obligatoriu) : Nu , dar voi încerca prin alte metode . Experienta AMX: 2 ani . De ce doresti admin?: Fiindca vreau să țin sub control persoanele care încalcă regulamentul și care abuzează de coduri precum : aim,wall și multe alte coduri .
 7. Nume pe server:ExTaZz Numarul ales:25 Grad pe server(daca ai) : nu Ai citit regulamentul serverului (click aici )da Cuvantul cheie din regulament :furien baza Ai dat like la post : da
 8. Ce-mi arăți în reclamație ? Că mi-am făcut treaba de admin ? Te-am văzut campând prima dată și nu ți-am dat slay fiindcă am vrut să văd dacă mai faci camp . Ai făcut în continuare camp , ai primit kick de unde poți să recunoști și tu și prin urmare ai continuat cu camp-ul și cu tb-ul la sfârșit , unde ai primit ban 10 minute ( se poate vedea și pe dovadă ) . Dacă faci o reclamație măcar adu argumente logice , nu băga tu de la tine ca să nu mă mai vezi tu admin . Nu se fac demo-uri la ăstea fiindcă nu are rost , pentru că tu în timpul ăla poate nu mai abuzezi de camp și tb și pierdeam timpul cu demo . Nu țin demo on ca alții , fiindcă nu are rost . O să fac asta , doar în cazuri de urgență . Și pe lângă acest fapt , mersi că-mi lauzi munca de admin . PRO PENTRU UNBAN . Ai grijă ce faci data viitoare .
 9. Nick:ExTaZz Numele adminului care te-a banat:Teddy IP (click):- STEAM ID (îl afli tastând status în consolă):- Data si ora:12.11.2018/16:04 Motiv: pe degeaba Adminul care te-a banat a procedat corect?: Nu . Se crede superior că are pile la fondatori și fiindcă se plictisea, a decis să mă baneze . Nu o să mai postez și la secțiunea reclamații , fiindcă nu are rost să fac dublu post . Aici aș vrea să primesc un ban și să se hotărască ce se face cu copilul acesta . Citez din regulament : " comenzile pe admin sunt interzise " . Dovezi (se accepta numai SS/ demo in consola) : Nu am mai făcut SS fiindcă acest copil mă enervase deja și am ieșit direct . A fost și VALY fondatorul pe server și a fost martor când mi-a dat ban permanent . Au fost și alți admini precum power sau marinel cartofarul și câțiva admini care nu mai știu care erau , dar au fost și ei martori când acest copil mi-a dat ban permanent pe degeaba . Rog pe cei care au fost martori să comenteze aici cu pro sau contra pentru teddy , pentru că eu indiferent de situație trebuie să iau un ban , inclusiv VALY să-i dea remove dacă se poate ( sau am uitat, tu nu te bagi că are pile la tine ) Aha . Ok .

Powered by Invision Community

×