Jump to content

Leho.

Moderator
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

Community Reputation

2 Regular √

About Leho.

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 06/30/2004

Personal Information

 • Steam
  https://steamcommunity.com/id/1D3C5B7/

Recent Profile Visitors

69 profile views
 1. Nume server : Leho Varsta : 14 Ts (teamspeak) on (OBLIGATORIU) : Da, mai mereu. Esti constient ca trebuie sa ai demo on ? : Da sunt. Data contact : Skype: valy.costel
 2. PRO Helper. Campanie Admine Free ON Steam
 3. Nu ai de mult slotu si dupa cnp ai 14 ani, nu 15, dar meriti un pro de la mine.
 4. Vand Photoshop CS6 5 euro paysafe/sms Fisierul este arhivat
 5. Vand Counter-Strike E9 PRO 5 euro paysafe/sms Fisierul este arhivat.
 6. Numele tău: Leho Gradul dorit: Moderator Cu ce ai ajutat serverul?: Sa mut playeri la canale, (daca nu stiu sa se mute), sa le ofer iconite etc. UniqueID:za4zn8lgMpPdT4xR50afW8z/YxM=
 7. Nume: Dezvoltarea forumului si a serverelor. Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: Sa se adauge la serverele de furien concurs TOP15. Comunitatea s.ar mai dezvolta daca s.ar mai adauga mai multe categorii, ca de exemplu : categoria de divertisment cu muzica, filme, jocuri forum etc. Sa se adauge mai multe concursuri, (fata de alte comunitati chiar sunt) dar ar fi ceva daca s.ar adauga....nuj zic si eu. La design sa se adauge Design School, unde se vor inscrie utilizatori (elevi) sa invete sa lucreze in photoshop, acestia, desigur invatand de la cei ce au gradul Grafician (profesor). O campanie de Moderatori pt. forum. Ca sa iei premium free, sa ai minim 500 posts, 50 likeuri, ceva in genul. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: In dezvoltarea ei.
 8. Vârsta: 14 Contact (Steam/Skype/Facebook): Skype : valy.costel De ce dorești să fii moderator?: Sa ajut forumul. Vechime în comunitățile din mediul online: 2 ani aproape.
 9. Scuzati dublu-post si greseala mea "Recitit."
 10. Sa se adauge un sk nou si o bomba in forma de cap de zombii. Si optional ceva gen, beneficiraii sa merga cu ctrl invizibili ca niste fantome.
 11. Nu am pus un punct si gata nu am citit regl ?? Hai frate sa fim seriosi....

Powered by Invision Community

×