Jump to content

✪ RaZoreL ✪

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Regular √

About ✪ RaZoreL ✪

 • Rank
  Utilizator Ruls
 1. Nick:RazorGTR. Ce propunere ai?:Sa se adauge iar regula cu *fiecare admin spec pe camperi cate 15 min*. Cu ce ar ajuta server-ul?:Ar scapa serverul de camperi si de injuraturi pe u@ si restul. Motiv?:Am observat ca e cam durere in **** de camperi, anunti de 10 ori sa se dea slay odata.. Alte detalii?:Nu numai eu spun asta, sa intrebati playerii simpli de pe sv.
 2. Nick:RaZoreL/RazorGTR. Ce propunere ai?:Sa se scoata iar de_afganistan si sa se adauge iar block-ul ala de 5 secunde la grenada la inceputul rundei Cu ce ar ajuta server-ul?:ar tine playerii constanti. Motiv?:de_afganistan e mapa doar de furien, cand esti anti-furien e jale.Rundele sunt cam asa Furien-20 Anti-furien 1. Alte detalii?:Cine e mai vechi stie ca a mai fost scoasa.
 3. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]:avatar Text principal:RazorGTR. Text secundar [ruls.ro]:ruls@romania Dimensiuni:150x250 Stock/Render[obligatoriu]:sunt pe tlf si merge greu netul, o sa revin cu edit daca e neaparata nevoie, oricum sunt multumit cu orice :D Alte precizări:-

Powered by Invision Community

×