Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

Laurențiu P.

Membru
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutru
 • Rang
  Nou venit
 • Dată Naștere 01.09.1993
 1. Daca se foloseste advanced bans trebuie trecute toate datele intre "ghilimele".
 2. Inutila propunerea. Banuiesca ca cei care primesc grad sunt trecuti imediat in lista. Daca tot sunteti asa nerabdatori sa va aflati colegii, propuneti-le fondatoriilor sa ofere acces la acea categorie unei persoane active PE CARE sa o actualizeze in permanenta. ps: sigur nu o sa se intample ce am spus eu.
 3. Propunerea e buna, insa trebuie un plugin facut cum trebuie, nu pus ceva de pe net. Ar merge trecuta ..... ( lapsus firar ) sa verifice odata la "X" secunde daca pe server se afla sau nu admini pe server cu un anumit flag... Ca tot ai deschis acest subiect, le dau o idee ok, din punctul meu de vedere. Propunere pentru fondatori. 1. - Versiune de ANTICAMP ceva mai avansat, care sa verifice la 60 de secunde de exemplu, daca pe server sunt admini pe server, in functie de flag. 2. - Daca sunt admini pe server(puteti pune o conditie de genu daca sunt 2 admini pe server) plugin-ul sa se dezactiveze/opreasca scanarea jucatoriilor ce fac CAMP. 2.1. - Ar mai fi ceva aici, sa anunte adminii in privat(amx_chat) ca jucatorul X,Y,Z campeaza. Dar, pluginul sa nu-i sanctioneze pe jucatori. 3. - Daca nu sunt admini online, pluginul sa functioneze, sa verifice daca jucatorii campeaza si sa-i sanctioneze cu SLAY/SLAP/KICK/BAN. 3.1. - Functia de la punctul "2" respectiv" "2.1" sa se dezactiveze.
 4. Iti dai seama ca nu e corect ce spui tu acolo. Fiecare isi face PC-ul dupa posibilitati, daca tu ai unu de `n` euro e fix treaba ta. Merge sa limitezi FPS-ul pe server, insa e enervanta uneori.
 5. Inutila propunerea insa detinatorii serverului ar putea adauga in regulament anumite chestii... Cerere de unban sa se faca in termen de "X" zile/ore/saptamani de la data primirii banului. - cel care a primit BAN sa aiba la dispozitie un anumit numar de zile/ore/saptamani pentru a face cererea de unban, in caz contrar, dupa trecerea acelei perioade sa numai beneficieze de acest privilegiu(aici ati putea adauga o taxa de 1 euro ptr. unban) Adminul care a banat jucatorul "X" sa pastreze "Y" zile/ore/saptamani pe propriul PC/Stick s.a.m.d. doveziile pentru a le folosii ca dovada in caz, ca respectivul jucator face cerere de unban/reclamatie. O metoda simpla pentru toti, fara prea mari batai de cap.
 6. Nume: Laurențiu Vârstă: 25 Contact: STEAM - PM Localitate / Județ: Constanța O scurtă descriere despre tine: - Care este ocupația ta: pauză Cum ai aflat de noi: extreamcs [ Do[N]e ;3 ] Notă acordată comunității: 8,99
 7. Cititi cu atentie regulamentul comunitatii. 11. Regulament SLOWHACK: 11.1 Orice server care va fi prins ca fura sau ca foloseste plugin-uri de tip slowhack va fi sters din comunitate fara prea multe explicatii. In orice caz majoritatea kit-urilor existente sunt protejate de orice comanda care se executa prin "client_cmd".
×