Jump to content

gazanu

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Regular √

About gazanu

 • Rank
  Utilizator Ruls
 1. Nick: ae. Numele adminului care te-a banat: DeathRow IP (click): 82.77.245.159 //nu prea conteaza, am dinamic STEAM ID (îl afli tastând status în consolă): STEAM_1:0:1167402597 Data si ora: 13:55 13/10/2018 Motiv: aimbot Adminul care te-a banat a procedat corect?: nu. nu am aim. am facut 2 killuri in runda de incalzire. omul avea super lag se misca in poze. si l am luat si pe el. imediat cum l am luat ban de oftica permanent. wtf? sa aduca demo.. m au vazut mai multi admini. joc pe sv de ceva vreme. nu am fost acuzat de aiom nici macar o data. Dovezi (se accepta numai SS/ demo in consola) :
 2. Nume real: Vladimir Nick: ae. Vârsta: 18 Ai citit regulamentul? (click): Recitit ID Skype/Steam: il dau pe privat Link GameTracker cu orele (click): click aici
 3. Nick: ae. Numele adminului care te-a banat: iFenomenal IP (click): 82.77.236.4 nu conteaza, am ip dinamic STEAM ID (îl afli tastând status în consolă): STEAM_1:0:1167402597 Data si ora: nu conteaza,oricum n o stiu. Motiv: mars,salut,banlist,etc Adminul care te-a banat a procedat corect?: nup. m a banat pentru ca am vrut sa l verific de cheaturi prin teamviewer pe un server de hns . si a inceput sa raga ca imi da interdictie pe toate serverele de furien din lumea asta :))) . m a amuzat si l am banat. dar din cate stiu eu asta nu e un motiv pentru a ma bana pe mine. nici macar nu m a adaugat la banlist drq. mi s-ar parea de cuviinta un remove asa corect. din cate am auzit personajul asta a mai avut antecedente. Dovezi (se accepta numai SS/ demo in consola) :
 4. corectie ! nu mi ai cerut wargods. mi ai zis ca am 3 minute sa ies de pe server si sa scot knifebotul. si ti am zis ca n am knifebot si te am intrebat daca vrei wargods. ai zis da si ti am dat . lol. Nu va inteleg..
 5. "! Orice COUNTER-STRIKE de la NVDIA este strict interzis, orice va folosi un astlfel de CS va risca BAN PERMANENT." Spune "va risca" ! Am oferit si poze si wargods si o sesiune cu teamviewerul . riscul trebuia sa scada drastic.
 6. Nick: ae. Numele adminului care te-a banat: [Legend] Nu sunt sebi IP : 79.118.83.212 STEAM ID (îl afli tastând status în consolă):STEAM_ID_LAN . nu am steam id,joc pe valve. Data si ora: 22.09.2018 ~ 14:22 Motiv: nvidiae8 Adminul care te-a banat a procedat corect?: evident ca nu . am fost verificat de 2 admini intr-un interval foarte scurt de timp. xRay mi-a cerut wargods si i am dat wargods [CURAT] (link mai jos) iar acest sebi mi a facut poze in care ce sa vedeti nu a iesit nimic pentru ca sunt curat. Am fost dispus sa ofer si o sesiune teamviewer pentru o analiza mai amanuntita dar aparent si a bagat picioarele in capul meu. Pe langa asta, este e8 simplu nu e8 PRO . Joc pe nvidia e8 pentru ca imi mareste fps-ul . Sunt jucator profesionist de HNS si am nevoie de FPS cum au curvele nevoie de pulă. Atâta timp cât am fost deschis pentru verificare nu pricep care e problema . Dovezi (se accepta numai SS/ demo in consola) : WARGODS : www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1507387 POZE IMGUR + POZE CONSOLA: https://imgur.com/a/c4MwObB

Powered by Invision Community

×