Jump to content

Karma- goddess.

Supervizor
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

Community Reputation

22 legendary √

1 Follower

About Karma- goddess.

 • Rank
  Trusted Ruls
 • Birthday 04/11/2001

Recent Profile Visitors

269 profile views
 1. Buna. Recent, browserele pentru windows, Chrome și Opera, au scos versiuni noi, prin care au introdus la cerere, o politică privind funcția de auto-play ale videoclipurilor, pe site-uri non-agreate. Pentru reactivarea acestei facilități, aveți de urmat următorii pași: Chrome -> bara de adrese -> introduceți chrome://flags/#autoplay-policy -> iar în căsuța respectivă, alegeți no user gesture required -> relansați Chrome Opera -> bara de adrese -> introduceți opera://flags/#autoplay-policy -> iar în căsuța respectivă, alegeți no user gesture required -> relansați Opera Pe browserele pentru windows, Firefox și Edge, această politică nu există. Amândouă browsere sunt chiar foarte bune în prezent. În mod normal aș fi recomandat Firefox, dar mă gândesc pentru viitor, un viitor pe care cei de la Firefox vor să-l stoarcă de bani. Ce va urma pentru Firefox? Reclame...deci?? Edge e ceva mai slab, dar mai rapid decât Chrome sau Opera.
 2. Adobe a avut pe 15 octombrie, cea mai importantă conferință din 2018. Printre noutățile dezvăluite, s-a numărat o variantă completă de Adobe Photoshop CC pentru iPad și o versiune cross-platform de Premiere intitulată Rush. Adobe Photoshop a existat întotdeauna pentru terminalele Apple, într-o variantă simplificată. Având în vedere numărul de aplicații pe care Adobe le are în portofoliu pentru iOS, a fost evident că gadgeturile ieșite din Cupertino au fost îmbrățișate de creatorii celor mai populare aplicații de editare foto/video. Cu toate acestea, iminentul Adobe Photoshop CC joacă în altă ligă. Acesta va include suport nativ și complet pentru editarea fișierelor și crearea fișierelor PSD cu layere. Toate instrumentele cu care te-ai obișnuit din versiunea de iPad vor fi incluse, precum Brushes, Gradient, Marquee, Lasso și, nu în ultimul rând, opțiunile care au în spate algoritmul proprietar de inteligență artificială. Este vorba de selecțiile și instrumentele de completare de tip ”content-aware” alimentate de Adobe Sensei. Pentru că va fi inclusă și posibilitatea sincronizării documentelor prin cloud, folosind Adobe Cloud, vei putea începe să editezi un proiect pe tabletă în deplasare, doar pentru a-l continua pe desktop sau laptop când ajungi acasă. Reversul medaliei va fi de asemenea disponibil. În mod previzibil, nu va lipsi suportul pentru interacțiunea cu Apple Pencil, dar vei putea, la fel de bine, să interacționezi cu interfața programului folosindu-ți degetele. Adobe Photoshop CC va fi disponibil începând cu 2019, iar Adobe a promis că lucrează și la o versiune pentru Android, dar nu poate să facă nicio estimare pentru aceea. Dacă vrei să te înscrii la beta de Photoshop CC și te afli deja în posesia unui iPad, poți accesa acest link. Adobe Premiere Rush CC a fost anunțat de Adobe în cadrul aceleeași conferințe ca o versiune un pic mai prietenoasă a complexului instrument de editare video. Premiere Rush este menit să fie prietenos cu terminalele mobile și optimizat pentru un flux rapid de editare. Acesta combină unelte din Premiere Pro cu elemente din After Effects pentru a-ți face viața mai ușoară, indiferent dacă îl folosești pe iPad, iPhone sau Mac. În final, rezultatele muncii tale vor ajunge mai repede ca niciodată pe YouTube sau Instagram. Adobe Premiere Rush va fi oferit sub forma unui abonament de 10 dolari pe lună pentru indivizi, 20 de dolari pe lună pentru echipe sau 30 de dolari pe lună pentru clienți corporate. sursa : https://playtech.ro
 3. De aici puteti descarca Windows 10 ISO 32/64 BIT : http://getintopc.com/softwares/operating-systems/windows-10-free-download-iso-32-bit-64-bit/
 4. Am zis că ar fi și cazul unui topic de genul aici, un topic mai... folositor, nu văd în categoria asta decât niște știri, știri cu vechea metodă (CTRL + C, CTRL + V). Acest tutorial are ca țință persoanele ce doresc să cumpere/să joace un joc dar nu sunt siguri dacă jocul respectiv le merge. Este foarte simplu să aflați dacă un joc vă merge sau nu, sunt n site-uri care vă arată asta, însă nu toți se folosesc de Google. Hai să nu mă mai lungesc atât și să trec la explicații. Tot ce trebuie să faceți e să intrați pe acest site, să introduceți numele jocului și să apăsați pe "Can I Run It". Odată ce ați apăsat butonul o să fiți redirecționați pe o pagină ce vă arată cerințele minime și recomandate pentru joc. Asta e tot. Dacă cumva nu vă cunoașteți specificațile PC-ului, lăsați un reply și o să vă spun cum să le vedeți. De asemenea, puteți să-mi puneți întrebări de genul "În câte FPS-uri îmi merge jocul X?", o să răspund.
 5. Karma- goddess.

  INFO

  INFO ⇨ Înainte de a posta orice știre verificați dacă link-urile prezente sunt încă accesibile, în caz că nu sunt accesibile la momentul postării, autorul o să fie sancționat. ⇨ Membrii au dreptul de a posta 5 articole pe zi, administrația are dreptul de a posta 10 articole pe zi. ⇨ Autorii trebuie să știe despre ce postează, cine nu are nici măcar o idee despre ce e prezentat în articol o să fie sancționat!
 6. Regulament GadGeturi --------------------------------------------------- Pentru buna funcționare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: 1. Se respectă regulamentul general al forumului. 2. Înainte de a posta o știre, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postată de altcineva. 3. Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, video-uri etc. 4. Verificați dacă articolul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc. 5. Articolele trebuie să aibă minim 5-6 rânduri de text, și dacă este posibil, o poză descriptivă. 6. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') 7. Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. 8. Aveți voie să deschideți maxim 10 articole/zi în această secțiune. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn.
 7. Hardware Hardware-ul este partea fizică a unui sistem informatic, spre deosebire de software, care este partea logică - cea care comandă Hardware-ul prin intermediul unor programe (aplicații,sisteme de operare si drivere) - şi de datele asupra cărora operează respectivul sistem de calcul. Termenul este un cuvant englez care se pronunță aproximativ 'hard-uer' şi se traduce uzual cu echipament solid sau şi cu articole de fierărie (de menaj). Hardware este ansamblul elementelor fizice si tehnice cu ajutorul cărora datele se pot culege, verifica, prelucra, transmite, afişa şi stoca, apoi suporturile de memorare (dispozitivele de stocare) a datelor, precum şi echipamentele de calculator auxiliare - practic, toate componentele de calculatoare şi rețele de calculatoare concrete, tangibile.
 8. Software Prin software, soft sau rareori si ,,logicial" se înțelege un sistem de programe pentru calculatoare incluzând procedurile lor de aplicare, sistem furnizat odată cu calculatorul respectiv sau creat ulterior de către utilizator sau şi cumpărat din comerț de-a gata. Prin contrast, cuvântul hardware deaemnează partea fizică a calculatorului sau a sistemului informatic respectiv. În general, pentru a funcționa, un sistem informatic are nevoie de ambele componente, în plus şi datele care trebuiesc prelucrate. Uneori şi aceste date sunt considerate a face parte din software. Componenta software poate include toată gama de produse de programare, uzual formată din sistem de operare, drivere şi programe de aplicație. În anumite cazuri speciale părți din software se înglobează din construcție în hardware - prin folosirea de circuite integrate preprogramate. În unele domenii, prin software se înțeleg în primul rând datele cu care lucreaza aparatele sau calculatoarele, cum ar fi imaginile digitalizate, sunete sI piese muzicale, clipuri video şi multe alte date asemănătoare. În caz extrem, până şi purtătorii fizici de date sau "mediile" sunt considerate a fi "software", ca de exemplu discurile optice de tip CD şi DVD, casetele video VHS, casetele audio ş.a. Un termen înrudit dar distinct este firmware-ul, numit si microprogram sau microcod.
 9. Nu există un model pe care trebuie sa-l respectaţi,dar în schimb trebuie să îndepliniţi câteva cerinţe: Înainte să postaţi verificaţi dacă ştirea a mai fost postată. Topicurile trebuie sa fie insotite de imagini / videouri pentru un aspect vizual placut (optional) Fără off-topic şi să folosiţi un limbaj adecvat Copy-pasteurile nu sunt acceptate, puteti sa va inspirati si eventual sa postati unele pasaje din sursa originala. Aveți voie să postați maxim 10 topic-uri pe zi numai despre software. Numele la topic-ul respectiv se va numi : [RULS] Numele software-ului !

Powered by Invision Community

×