Jump to content

Tzy

Super Moderator
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Community Reputation

35 legendary √

2 Followers

About Tzy

 • Rank
  Moderator Timp liber
 • Birthday 01/05/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lil Pump daca nu 100% e Sandu Ciorba cu o freza noua !
 2. Tzy

  [Popunere] by - Leho

  Pentru Design School sunt PRO,mai ales ca sunt multi tineri care au in ”viziune” ca sa zic asa programele de editare ! - daca va fi acceptata aceasta propunere doresc sa fie implicare din partea tuturor in ea ! Pentru Campanie Staff : o sa facem si o campanie cand va fi nevoie,asta nu e la decizia mea ! Premium se da la persoanele care au ajutat forumul in trecut sau care au contribuit la ceva ! Degeaba facem 1000 de categorii,trebuie sa ne axam pe niste proiecte care sa implice comunitatea si servarele din comunitate in legatura una cu alta ! Nu pot spune unui detinator de server : Ba fa concursul xculescu ! Deci trebuie create niste evenimente/proiecte care sa ne aduca plusuri : popu-larea serverelor detinute si popu-larea comunitatii !
 3. Eu sunt PRO,daca doresti sa renunti la gradul de designer pentru a fi Moderator ( o alta atributie care are mai multe cerinte ) ai PRO de la mine ! Daca vei fi acceptat te vei putea ocupa si de categoria design ,dar va trebui sa te axezi pe o categorie a forumului gen : IT etc. !
 4. Tzy

  Prezentare

  Bun venit in mica-marea noastra familie ! Ia un loc langa foc deoarece bunicul Tzy,bunica bombonel si cu pruncul Nutu o sa povesteasca o groaza de povesti interesante si foarte frumoase !
 5. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Forum Text principal: Tzy Text secundar [ruls.ro]: Legenda Ruls.Ro Dimensiuni: Cele permise de regulament Stock/Render[obligatoriu]: SA fie cu femei sau masini cum vreti Alte precizări: Sa fie simplu sau cu efecte,cum doriti ! Dankeșhăn iubirile mele
 6. Mircea Lucescu ! Din vară la Steaua ! <3
 7. Am vrut sa il pun pe Nelson Mondialu cu sabie in mana dar mai bine e asta !
 8. Fa ceva sa fie mai greu ca asa dai puncte delea de-apulea ca e usor ! E Inna clar ! Mersi Rαllυ Era prea greu pentru mine
 9. Stefan Banica Jr. daca nu e Nelson Mondialu 100% :)))))))))))))))))))))))

Powered by Invision Community

×