Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

kenveloo-

Administrator
 • Număr conținut

  351
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  7

Orice postat de kenveloo-

 1. Cerinţe : să acorzi zilnic forumului între două sau trei ore pentru moderare minim 10 mesaje minim 1 saptamana vechime fără avertismente/sancțiuni să știți foarte bine regulamentul general al forumului, precum și regulamentele din celelalte categorii fără istoric ce implică înșelătorii sau neseriozitate să știți să cooperați într-o echipă, cât mai plăcut să știți să vă păstrați calmul când sunteți provocați Model cerere moderator: Vârsta: Contact (Steam/Skype/Facebook): De ce dorești să fii moderator?: Vechime în comunitățile din mediul online:
 2. Acceptat. Aştept PM cu nick & pass.
 3. Acceptat. Aştept PM cu nick & pass.
 4. Dacă nu postezi dovezi nu are rost să comentezi. Pentru că sunt egal cu 0.
 5. Acceptat. Adaugă server-ul în clanul Gametracker: https://www.gametracker.com/clan/rulsromania/ Pentru categorii & accese cerere la Forum Management ! DNS va fi activ în decursul acestei seri.
 6. Degradări : Suspendare @Nuțu din gradul de Administrator a cerut remove din motive personale. Acesta a fost transferat la EX-STAFF cu o posbilitate de revenire peste câteva luni. Revocare @Răzvan- din gradul de Super-Moderator din cauza inactivităţii din ultima perioadă. Acesta a fost transferat la Moderator.
 7. Aşteptăm admin-ul cu o explicaţie.
 8. r0uNNNik primeşti un avertisment pentru limbaj. La a 2 -a abatere vei fi suspendat. Lke încercă să te controlezi şi tu şi să îţi vezi de treabă. Topic închis.
 9. Aşteptăm adminul dC? cu o dovadă în maxim 24h. În caz contrar va primi remove. Cât despre tine ai primit unban.
 10. Niciunul dintre voi nu aţi prezentat o dovadă clară deci nu vă pot lua în considerare. Cât despre această reclamaţie admin-ul Boss de Boss va primi -1. topic închis.
 11. Dovada o ai în acel link. Reclamaţie respinsă.
 12. Reclamaţie respinsă. Dovada o ai mai sus.
 13. Ai primit unban. topic închis.
 14. kenveloo-

  Cerere Dns

  Aştept să schimbi numele serverului.
 15. El e activ în fiecare zi şi îl văd mereu pe server. Ai un PRO din partea mea !
 16. Ai ore & te văd în fiecare zi pe server. Pro.
 17. Respins. Nu am nevoie de oameni care cer promovare din săptămână în săptămână şi se retrag pentru că nu le convine situaţia.
 18. Acceptat. Adaugă server-ul în clanul Gametracker: https://www.gametracker.com/clan/rulsromania/ Pentru categorii & accese cerere la Forum Management ! DNS va fi activ în decursul acestei seri.
×