Sari la conținut

kenveloo-

Administrator
 • Număr conținut

  505
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  8

kenveloo- a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 24

kenveloo- a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

133 Excelent

Despre kenveloo-

 • Rang
  Administrare Grade Forum
 • Dată Naștere 26.09.2001

Vizitatori Recenți Profil

3.342 citiri profil
 1. kenveloo-

  Cerere Moderator

  Acceptat. Doresc activitate & implicare din partea ta atat pe forum cat si pe serverul de TeamSpeak. PM unui Supervizor cu categoria dorita spre moderare. Bun venit in echipa noastra !
 2. salut auzi Dnsu Dr e luat?

 3. kenveloo-

  Prezentare Whisper

  Salut. Sedere placuta iti doresc !
 4. Acceptat ! Bun venit in echipa noastra. Sper sa nu ne dezamagesti ! PM unui Supervizor cu categoria dorita spre moderare.
 5. kenveloo-

  Crere Grad

  Nu avem nevoie de persoane care mint in legatura cu varsta. Intr-o cerere spui ca ai 23 de ani si in alta 21. Ai mai avut grad la noi si faceai off-topic chiar daca aveai avertisment. Respins. topic inchis.
 6. Te accept deoarece avem nevoie de staff. Ai timp o saptamana sa ne demonstrezi ca meriti acest grad si doresti sa ne ajuti. PM unui supervizor cu categoria dorita spre moderare. Acceptat. topic inchis.
 7. kenveloo-

  Cere Grade

  Iti ofer o sansa deoarece avem nevoie de staff. Activitatea ta va fi monotorizata in decurs de o saptamana. PM unui Supervizor cu categoria dorita spre moderare. Acceptat. topic inchis.
 8. kenveloo-

  [Prezentare] vale

  Salut si bine ai venit.
 9. kenveloo-

  Cerere Junior

  Salut. Iti ofer o sansa deoarece avem nevoie de staff. Doresc activitate & implicare din partea ta atat pe forum cat si pe serverul de TeamSpeak. Un Supervizor iti va monotoriza activitatea timp de 2 saptamani. Acceptat. topic inchis.
×
×
 • Creează nouă...