Jump to content

Asany

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About Asany

 • Rank
  Nou venit
 1. Tb/Camp nu faceam mai deloc plus ca eram deseori last, iar la ban doar ce intrasem pe sv si jucam la furien si dupa ce te-am intrebat motivul, mi-ai raspuns: "scuze, o sa iti dau o recompensa".
 2. Nick: .:Asany:. Nick-ul adminului : [aQua]^Fantastic Data si ora: in jurul orei 23:30 pe data 11.04.2019 Motivul reclamatiei : Jucam si eu linistit pana cand intra el si fara motiv imi da ban. Dupa ce imi expira intru din noi si ii cer explicatii, iar acesta imi zice ca "o sa imi dea o recompensa". Mai joc putin si vad cum imi da slay fara motiv si face voturi inutile. Eu inteleg ca aveti nevoie de admini pe server, dar unii doar isi bat joc de el...Eu am ceva experienta ca admin si chiar am facut cerere deoarece am vrut sa ajut serverul, dar cand vad asemenea oameni deja imi pierd tot intereseul pentru server.. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : https://imgur.com/a/uLgSSSQ
 3. Eu cand am intrebat un admin pe joc mi-a spus ca nu conteaza cate ore am, deoarece cautati staff..
 4. Nume real: Toni Nick pe server: .:Asany:. Vârsta (minim 15 ani) : 15 ani si jumatate Link GameTracker cu orele (click) : https://www.gametracker.com/player/.%3AAsany%3A./89.40.233.91:27015/ Ai citit regulamentul? (click) : ciocolata milka STEAM ON/OFF: off Poţi intra pe server-ul de teamspeak 3: (Obligatoriu) da De ce doresti admin?: Deoarece am ceva experienta si vreau sa ajut acest server, acesta avand nevoie de ceva ajutor. Eşti conştient că adminul este mai mult o responsabilitate şi nu un privilegiu?: Desigur.
×
×
 • Create New...