Jump to content

HeRmAnOFrAttELLo

Moderator
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutru

About HeRmAnOFrAttELLo

 • Rank
  Moderator

Recent Profile Visitors

35 profile views
 1. Nume: Overwatch Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: Categoria Overwatch Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: Categoria Overwatch in care oameni din echipa overwatch ca sa ajute servarele comunitati prin pareri si opini in legatura cu demo-urile ne clare (Pot sa ma ocup chiar eu de categorie!in funcite de cum imi permite timpul1)
 2. Nume: Legenda Grade Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: Prin introducerea unei legende care arata gradele comunitatii, Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?:Ajuta membrii comunitatii pentru a putea contacta membrii din staf mult mai usor
 3. Nu il folosesc , dar in schimb am vazut ceva despre tik tok!
 4. Paypal am bagat de seama din istoric ca nu iti mai returneaza banii imediat trebuie sa astepti pana la 7 zile lucratoare! deci usor usor se duce tot pe apa!
 5. Din cate observ se schimba tot ! cred ca o sa ajungem sa folosim din nou mirc!
 6. Nu cred ca o sa castige deoarce si pentru ca ..:))
 7. Ion si Gheorghe in tren. La un moment dat primesc de la vecinul de compartiment o banana. Nestiind cum se utilizeaza, il urmaresc pe om cum o desface si o desfac si ei. Il urmaresc cum o musca si Ion musca si el, moment in care trenul intra in tunel. Ion: – Gheorghe, ai muscat si tu? – Nu! – Nu musca, ba, ca orbesti!
 8. - Cum pastrati armonia conjugala? - Prin reciprocitate: Cand sotia e nervoasa, eu tac. Si invers: Eu tac cand sotia e nervoasa!
 9. HeRmAnOFrAttELLo

  Shazam!

  Name of the movie: Shazam! Genre of the film: Drama , Thriller Thriller: Action, Adventure, Comedy
 10. Name of the movie: Avengers: Endgame Genre of the film: Action, Adventure, Fantasy Thriller: 
×
×
 • Create New...