Jump to content

DEELOW

Manager server
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About DEELOW

 • Rank
  Manager AQUA.RULS.RO
 • Birthday 10/18/2002

Personal Information

 • Skype
  ddidu1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aici se pot discuta tot felul de lucruri intre membrii/staff-ul serverului in limita bunului simt! De asemenea, va rugam sa nu folositi un limbaj vulgar!
 2. Concurs: Monthly Builder Battle (MBB) Tema: Wooden House Blockuri specifice: Sa fie in mare parte din lemn (Nu ma refer la decoratiuni) Premii: Locul 1 : Sansa sporita la gradul Builder (depinde si de constructie, poate nu sunt multi participanti) + 4000$ + Set Protectii Locul 2 : 2500$ + Set Protectii Locul 3 : 1000$ REGULAMENT: *Daca se poate sa nu se copieze o constructie exact de pe internet. Aveti voie sa va inspirati, dar nu sa copiati exact la fel! *Daca ati terminat de construit casa, va rugam sa postati o poza cu casa la topicul asta (Sa se vada ca e pe serverul nostru) pana la data de 01.05.2019 si vom veni si o vom verifica si in joc! *Constructiile va vor ramane voua! (Asta daca doriti) *Daca constructia va fi foarte buna (nu ma refer la case, vor fi si castele/poduri si multe alte teme) va fi adaugata la /warp-uri, iar creditele le veti primi voi! *Nu aveti voie sa cereti blockuri de la un anumit builder/admin/membru staff. Daca vreti sa castigati, faceti constructia asta `solo`, cu blockurile voastre de pe survival! *STAFF-ul care participa la acest concurs si are acces la gamemode, daca este printre castigatori, va primi doar un mic premiu (o suma de bani) si va fi inlocuit
 3. Serverul Aqua Network dispune de urmatorul STAFF: Owner : MXLDO Scripter: DEELOW Admin: MAROCAN Admin: _Sandru_ Builder: Napx Builder: Buggyguys Daca conducerea Aqua Network considera ca are nevoie de mai multe persoane in STAFF , veti fi anuntati pe server / forum!
 4. Nick : DEELOW Contact owner (Y!M) : Nu mai folosesc Y!M, pentru celelalte PM Moderatori categorie : Eu, mxldo. Sub-Forumuri: [Cereri Grad] Builder, Admin, Helper. (Astea toate separat) [Informatii] Donatii [Informatii] STAFF [Informatii] Evenimente / Concursuri [Regulament Server] Aqua [Sugestii Server] Aqua [Discutii Generale] Aqua DNS+Link cerere DNS : Link Gametracker : https://www.gametracker.com/server_info/88.99.152.156:25565/
 5. Nume dorit: aqua.ruls.ro Număr de sloturi: 150 IP & port: 88.99.152.156:25565 Mod de joc: Survival CUSTOM Contact deținător/deținători: Discord: mxldo#5584 & DEELOW | Aqua Network#8934 Numele firmei unde este găzduit: Kekshost.com Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/88.99.152.156:25565/ Serverul este gata in proportie de 95% mai trebuie adaugate 2-3 pluginuri si rezolvate buguri minore. Serverul este deschis si puteti intra!
×
×
 • Create New...