Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

(c) TonySarpe

Membru
 • Număr conținut

  47
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Neutru
 • Rang
  Membru
 • Dată Naștere 12.02.1987
213 citiri profil
 1. Am cautat pe net inainte si am gasit si ceea ce mi-ai dat tu dar nu e ceea ce caut .. Multumesc oricum , mai astept raspunsuri !
 2. Întrebarea / problema dvs. și câteva detalii despre aceasta » As dori un plugin vip system pentru modul dr care sa contina si comanda /vmenu ! Link direct/screen shot (dacă este necesar) » AICI si AICI PS : Daca puteti adauga acolo si GodMode si NoClip as fi recunoscator ! Multumesc anticipat !
 3. Rămâi banat ! Ai primit ban acum o săptămână și de la mine ban pentru că nu ai prezentat pozele și nu ai făcut cerere unban și probabil că Validation ți-a dat pika din acest motiv ! T/C !
 4. Regulament necitit ! T/C !
 5. Respins ! Regulament necitit + nu ai orele necesare ! T/C !
 6. Respins ! Regulament necitit + că nu ai orele necesare ! Pe viitor încearcă să eviți dublu-post-ul ! Revino cu o noua cerere peste 7 zile după ce vei citi regulamentul și vei face orele necesare ! T/C
 7. @Leho. Ne cerem scuze , dar am avut o problema la server și a trebuit reinstalat addons-ul , din păcate nu am avut nici backup sa ne putem folosi de el ! Sper că nu te-a deranjat acest lucru ! Ne cerem scuze încă o dată ! O seară bună !
 8. Aștept dovada din partea adminului care ți-a dat banul ! Are la dispoziție 24 de ore in caz contrar va primi remove !
 9. Acceptat helpet ! Dacă îți convine gradul aștept pm cu user și parolă !
 10. Respins , trebuia sa faci cererea peste o saptamana ! T/C !
 11. Vreau să văd activitate , şi după vei primi şi grad ! T/C !
 12. Dacă tot aveţi grade , vă rog să vă faceţi şi un BanList că nu durează mult ! Vă las aici un link ! https://ruls.ro/forum/index.php?/forum/288-fury-banlist/ Cine nu are banlist până pe 18.10.2018 la ora 22:00 va primi remove indiferent de gradul deţinut de acesta !
×