Jump to content
 • Checked
 • Prime
RULS
Level: 5
  23 Posts
  1 Followers
  Joined

RULS last won the day on November 25 2021

RULS had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RULS's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Conversation Starter

Recent Badges

7

Reputation

 1. Această secțiune este dedicată celor care personal în vederea deschiderii unui server de CS (și nu numai) în comunitatea RULS . Fiecare server are dreptul la un singur topic! Scrieți normal, nu folosiți tot felul de culori, bold sau alte lucruri. Se dă un singur "UP" pe zi.
 2. MODEL POSTARE CONFIG. Nume Config: Descriere: Autor: Link Download: Link Virus Total: Postati link-ul scanat pe virustotal.com Regulament ! înainte de a posta un config folosiţi funcţia "Search". Topicurile care nu respectă modelul vor fii inchise şi mutate de către un Moderator la arhivă Nu aveţi voie să postaţi mesaje de genul "gg"/"îmi place" s.a.m.d. Numele topicului trebuie să fie [CONFIG] - NUME CONFIG. Nerespectarea acestor reguli se va sancţiona cu WARN! Cfg-urile care conţin reclamă şi sunt postate pe forum vor fi ediate+ închidere topic+ avertizare. Odată ce topicul a fost postat,dupa 24h este închis pentru evitarea spamului.! Limita de topicuri este de 5 articole pe zi.
 3. Titlul cererii trebuie să fie de forma: Sugestie [Ex: Modificare profil] Informații: Fiecare persoană de pe acest forum are dreptul să își expună ideile liber; Înainte de a deschide un topic nou, asigurați-vă că sugestia voastră nu a mai fost propusă și în trecut de către un alt utilizator.
 4. Model postare Skin-uri ! Numele skin: Link download: Imagini: Atentie Regulament ! Nu aveti voie sa faceti post-hunt, spam, doublu post etc. -> WARN. Numele topic-ului va fi : [Skin] + NUMELE Skin- ului ( EX: [Skin] - Ak47 black ) Post-urile gen ; "e urata" , "e frumoasa", "arata bine" s.a.m.d. sunt interzise -> WARN. 10 articole/zi
 5. Pentru a posta un addons, completați modelul de mai jos: Titlul trebuie să fie de genul 1 "Addons - Nume (Windows / Linux)" 2 "Addons - Nume" 3 "[Addons] - Nume" Descriere Addons: Conţinutul acestuia: Autor: Pluginuri flosite: Link de download: Imagini (obţional): REGULAMENT POSTARE: 1. Se respectă regulamentul general al forumului. 2. Verificati periodic link-ul de download, daca nu mai este functional veti fi contactat de catre un administrator pentru a modifica postul cu link valid. 2. Înainte de a posta un plugin, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. 3. Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă. 4. Titlul trebuie să fie de genul 1 "Addons - Nume (Windows / Linux)" 2 "Addons - Nume" 3 "[Addons] - Nume" Atenţie ! Cine nu foloseşte aceste tipuri de titluri va avea topicul mutat la Arhivă şi va fi sancţionat cu warn începând de la a 2-a abatere de acest tip. 5. Subiectele din această secțiune au caracter informativ, drept urmare nu postați decât dacă aveți o problemă/nelămurire legată de acesta. 6. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') 7. Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. 8. Aveți voie să deschideți maxim 10 subiecte/zi în această secțiune. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn.
 6. Reguli ! Se respecta regulamentul general al forumului. Înainte de a posta un tutorial, folositi functia " SEARCH " pentru a verifica daca nu a mai fost postat de altcineva. Subiectele din aceasta sectiune au caracter informativ, drept urmare nu postati decât daca aveti o problema/nelamurire legata de acesta. Trebuie sa specificati autorul si sursa tutorialului. (atentie la reclama pe alte forumuri) Încercati sa dati un aspect cât mai placut tutorialului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc. Daca tutorialul necesita nitte resurse, asigurati-va ca linkul de download este functional. Verificati daca tutorialul respectiv are greseli, necesita editarea unui text, etc. Nu dati copy+paste de pe toate forumurile. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce dupa sine un warn! (Îi puteti multumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') Insultele, atacul la persoana sau limbajul vulgar catre un alt membru al comunitatii este STRICT INTERZIS! Persoana în cauza se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în functie de gravitatea situatiei. Aveti voie sa deschideti maxim 5 subiecte/zi în aceasta sectiune. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sanctiona cu o atentionare prin PM data de catre moderatorul sectiunii la prima abatere. Toate tutorialele vor trebui postate în subiecte separate, folosind butonul " START NEW TOPIC "
 7. Counter-Strike 1.6 WaRzOnE DOWNLOAD FEATURES – Release date November 18, 2013 – Only 256MB setup size – 100% clean rip from Steam GCFs (Game cache files) – Includes latest CS 1.6 bots – Half-Life Single/Multiplayer is also included – Dual Protocol (48 + 47) Client – Client can join P47 as well as P48 servers – Dual Protocol (48 + 47) Dedicated Server is also included – Working Dedicated and Listen server (Steam and non-Steam) – Working server browser with Internet, Favorite and LAN tabs – Full protection against all types of slow hacking servers – Compatible with latest sXe Injected anticheat – Include latest Metamod-P v1.21p37 – Include latest AMX Mod X v1.8.2 (disabled by default) – HLTV is also included and works – Engine version (1.1.2.6 build 4554) – Playable on Internet and LAN – Can be used as Portable – In game ads are removed
 8. MODEL POSTARE PLUGIN. # Descriere: Detalii despre plugin . # Comenzi : # Cvar-uri : # Instalare: # Download: LINK => Fisierul nume_plugin.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting => Fisierul nume_plugin.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins => Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: nume_plugin.amx REGULI ! înainte de a posta un plugin folositi functia "Search". Topicurile care nu respecta modelul vor fii inchise şi mutate de către un MODERATOR la arhivă. Nu aveţi voie să postaţi mesaje de genul "gg"/"îmi place" s.a.m.d. (Warn). Numele topicului trebuie să fie [PLUGIN] - NUME PLUGIN. Nerespectarea acestor reguli se va sancţiona cu WARN! Limita de topicuri este de 6 articole pe zi,cei care vor trece peste aceasta regula vor primi warn Topicurile cu pluginuri se vor inchide dupa 24 ore
 9. Cerințe pentru ca cererea să fie acceptată : Numele topicului trebuie să fie intitulat [Cerere Designer] Numele tău de pe forum Să ai o activitate decentă ( Verifici forumul de 2, 3 ori/zi ). Sa ai PORTOFOLIU obligatoriu Nickname : Nume Real : Vârstă : Contact : Descrie-te în minim 10 cuvinte : De ce crezi că meriți acest grad? : Cea mai bună lucrare a ta (poza + .psd) : Portofoliu : Alte detalii :
 10. Aveti grija ca resursa pe care doriti sa o postati sa nu fie deja postata. Aveti dreptul de a posta doua resurse pe zi. Aveti grija ca link-ul pe care il puneti la descarcare sa nu contina virusi/keylogger. Topicurile mai vechi de 48h vor fii inchis de catre un Designer Model postare postare resurse. Nume pack / nume resursa: Link dowloand: Autor: Alte precizari?:
 11. Titlul topicului trebuie fie de forma [GFX BATTLE] "Nume" VS " Nume" Utilizatorii au dreptul de a accepta / refuza o provocare . Timpul maxim de asteptare pentru un raspuns la duel este de maxim 48h . Dupa ce un duel este acceptat, fiecare dintre participanti au la dispozitie 24 de ore pentru a posta lucrarile. Model: Numele celui pe care îl provoci: Text: Tipul lucrării (semnătură/avatar/banner/userbar/logo): Tema lucrării: Dimensiune: Finalizare (voturi): Alte aspecte:
 12. Orice nou cadou va avea in titlu, tag-ul categoriei '[Cadou] Numele caruia i se ofera cadoul'; In topicul nou creat, va posta doar cel caruia i se cuvine cadoul; Daca timp de 3 zile cadoul nu este revendicat, topicul va fi inchis; In cazul in care cadoul este oferit Comunitatii, poate posta oricine; Nickname-ul persoanei care primeste cadoul: Cadoul:
 13. Titlul topicului trebuie sa fie de forma: Cerere avatar/semnatura/banner nickname. Exemplu: Cerere avatar HazZaRD; Userii care nu au minim 5 de posturi nu pot face cerere de Avatar/Semnatura/Banner; * Membrii urmatoarelor grupuri sunt scapati de aceasta regula [Administrators/Super-Moderators/Moderators/Designers/Organizators/Elite Staff/Premium Members/Manager Server]; Orice user are dreptul de a face o cerere la o perioada de 5 zile[1 cerere/luna]; Intr-o cerere, veti avea dreptul sa cereti o singura creatie [avatar / semnatura / banner etc.]; Nu aveti voie sa cereti creatii pentru altcineva, cererea trebuie sa fie facuta strict pentru autorul cererii; Textul principal de pe orice creatie va ramane la alegerea autorului, insa textul secundar, va trebuie sa fie: www.ruls.ro / RULSRomania sau numele unui server comunitar; Pe forum exista butonul 'Bump this topic', in puteti folosi pentru a 'ridica' cerere deasupra tuturor, NU postati in topic reply-uri de genul 'up, astept si pe altii etc.'; * Daca in decursul a 24 de ore nu ati primit nici o creatie, de asemenea puteti folosi butonul de 'Bump this topic'; Imaginea de baza de la care se va pleca pentru realizarea creatiei cerute, va trebui sa fie incarcata pe urmatoarele site-uri: www.imgur.com / www.postimage.org; In cazul in care nu v-ati hotarat la o imagine, puteti preciza o tematica [masini, fete, natura, ocean etc.]; NU prezentati echipei de Design imagini/idei de creatii care contin reclama catre alte comunitati de gaming; Imaginea de baza de la care se va pleca pentru realizarea creatiei cerute, va trebui sa fie sucifient de mare, incat sa se poata edita; * Nu se vor edita imagini deja editate. *Dupa postarea cererii nu este permis replay-ul (pana ce toti cei din echipa de Designer o sa raspunda) ATENTIE! : Se aplica sanctiuni Model Cerere Tip creatie: (avatar, semnatura, banner etc.) Dimensiuni: (avatar 150x250, sig max. 400x200) Text principal (Secundar obligatoriu: Ruls.Ro/ www.ruls.ro) : Imagine/tematica: Alte precizari: Link ultima cerere depusa: Daca nu specificati macar TEMATICA cererii, aceasta va fi inchisa pe motiv ca este incompleta!!!
 14. Orice user cu o minima experienta in programele de editare, isi poate crea un portofoliu; Orice nou portofoliu va avea in titlu, tag-ul categoriei '[Portofoliu] 'Nickname'; RIP-ul este strict interzis si se pedepseste cu ban 30 de zile [RIP = insusirea creatiilor altui utilizator]; Doar Leader-ul categoriei de Design are voie sa ceara .psd lucrarilor care sunt suspecte de rip; Pentru creatiile noi, postati minim 2-3 creatii, pentru a evita post-hunt-ul; Este strict interzisa postarear lucrarilor cu tenta rasista, caracter pornografic si/sau jignitor; Sunt strict interzise posturile de genul 'GJ', 'Frumoase', 'Like' etc., dezvoltati ideea daca doriti sa oferiti un feedback creatorului; Este strict interzisa cererea lucrarilor in portofolii, folositi sectiunea 'Cereri Lucrari';
 15. NOU - nu se acceptă servere banate în gametracker - se acceptă doar servere găzduite la firme decente - dacă un server este offline timp de 3 zile consecutive și deținătorul nu a anunțat acest lucru serverul va fi dezafiliat ÎNAINTE DE CERERE - serverul trebuie să aibe deja numele dorit [de exemplu cs.ruls.ro] - serverul trebuie să fie înscris pe gametracker, să îi dați claim și să-l adăugați în clan https://gametracker.com/clan/ruls-ro CE PRIMEȘTE UN SERVER DUPĂ AFILIERE? - DNS nume.ruls.ro - categorie forum cu subforumuri nelimitate [nu este nevoie de intervenția staff-ului pentru a edita un subforum / adăuga sau scoate un manager] - acces full de moderare + management categorii forum - grad de Managers - canal pe serverul de TeamSpeak3 / ts.ruls.ro MODEL OWNER 1: [@numele de pe forum] OWNER 2: [opțional, @numele de pe forum] IP+PORT SERVER: SUBDOMENIU: [DNS, nume.ruls.ro] MOD: [respawn, clasic, deathrun, surf, arena etc.] SLOTURI: FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: VECHIME SERVER: LINK GAMETRACKER: AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: NUME CONT GAMETRACKER: STRUCTURĂ FORUM: [regulament, anunțuri, cereri admine etc.]
Template designed for ruls.ro by cyberdesign
×
×
 • Create New...