Jump to content

Florin

Super Moderator
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Community Reputation

107 legendary √

About Florin

 • Rank
  Super Moderator RULS
 • Birthday 04/18/2000

Personal Information

 • Steam
  https://steamcommunity.com/profiles/76561198860542815/

Recent Profile Visitors

260 profile views
 1. Prin intermediul paginii oficiale de Steam a jocului, Focus Home Interactive şi studioul Cyanide au dezvăluit cerinţele de sistem necesare pentru a rula corespunzător Call of Cthulhu pe PC. Deşi aceste specificaţii nu sunt tocmai foarte accesibile, putem spune că titlul celor de la Cyanide ar trebui să poată fi jucat fără probleme pe orice sistem de gaming cât de cât recent. Cerinţe minime: • OS: Windows 7/8/10 (doar 64-bit) • Procesor: Intel Core i5-3450 (3.1 GHz) / AMD FX-6300 (3.5 GHz) • Memorie RAM: 8 GB • Video: GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870 cu 2 GB VRAM • Stocare: 13 GB disponibili • Notă suplimentară: Conexiune la Internet necesară pentru activarea iniţială a jocului Sistem recomandat: • OS: Windows 7/8/10 (doar 64-bit) • Procesor: Intel Core i7-3820 (3.6 GHz) / AMD FX-8370 (4.0 GHz) • Memorie RAM: 8 GB • Video: GeForce GTX 970 / Radeon R9 390 cu 4 GB VRAM • Stocare: 13 GB disponibili • Notă suplimentară: Conexiune la Internet necesară pentru activarea iniţială a jocului Call of Cthulhu urmează să fie lansat pe 30 octombrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Recent, am avut ocazia de a încerca primele patru capitole ale jocului, primele noastre impresii despre noul Call of Cthulhu regăsindu-se în acest preview.
 2. Activision are din nou motive de laudă legate de seria Call of Duty: Black Ops 4, proaspăt lansatul nou titlu al acestei francize, a doborât un nou record, devenind cel mai bine vândut joc al companiei, în regim digital, în prima zi de disponibilitate pe piaţă (conform datelor de vânzări înregistrate  pe 12 octombrie). Astfel, în prima sa zi, Call of Duty: Black Ops 4 a înregistrat cele mai multe achiziţii digitale, la nivel global, pe PlayStation Store din întreaga istorie a acestui serviciu. De asemenea, a fost cel mai bine vândut joc digital pentru Xbox One al celor de la Activision pe Xbox Store, în ziua lansării. Nu în ultimul rând, versiunea pentru PC a jocului, disponibilă pentru prima dată în istoria seriei doar prin intermediul serviciului Battle.net, a înregistrat, în prima zi, vânzări digitale duble faţă de precedentul titlu al seriei - Call of Duty: WWII. Lucrurile nu au stat însă la fel de bine în ceea ce priveşte prestaţia versiunilor retail ale jocului (ediţiile fizice, pe disc, disponibile în magazinele de profil). Astfel, în Regatul Unit al Marii Britanii, vânzările de discuri Call of Duty: Black Ops 4 au fost aproape la jumătate faţă de Call of Duty: WWII, înregistrându-se astfel cel mai slab start al unui titlu din serie de la Call of Duty 4: Modern Warfare (2007) şi până acum. Chiar şi în aceste condiţii, Black Ops 4 a ocupat locul fruntaş în topul vânzărilor săptămânale din UK, 58% dintre exemplarele comercializate fiind pentru PlayStation 4, 41% pentru Xbox One, restul de 1% fiind rezervate ediţiei boxed pentru PC. Cât despre piaţa locală, situaţia pare complet diferită faţă de cea din Marea Britanie, păstrând bineînţeles proporţiile. Reprezentantul din România al publisher-ului Activision a confirmat pentru Go4games că vânzările retail din primul weekend pentru Call of Duty: Black Ops 4 au depăşit performanţele înregistrate în intervalele similare de către toate titlurile precedente ale seriei, majoritatea clienţilor din România optând pentru versiunile de PC şi PlayStation 4 ale jocului. Call of Duty: Black Ops 4 este disponibil acum, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.
 3. CD Projekt au prezentat un nou clip extins de gameplay din Thronebreaker: The Witcher Tales, RPG-ul single player bazat pe mecanicile de luptă caracteristice jocului Gwent. Narat de community manager-ul Paweł Burza, clipul de mai jos prezintă porţiuni importante ale primului act din joc: explorare, dialoguri şi poveste, precum şi secvenţe de luptăfolosind regulile jocului de cărţi. Thronebreaker: The Witcher Tales este un RPG single player a cărui acţiune este plasată în universul The Witcher, acesta urmând să combine explorarea bazată pe naraţiune cu puzzle-urile unice şi lupte. Thronebreaker spune povestea lui Meve, regina regatelor nordice Lyria şi Rivia, nevoită să reacţioneze în faţa ameninţării unei invazii iminente. Producătorii promit că, pe parcursul aventurii din Thronebreaker: The Witcher Tales, jucătorii vor explora porţiuni încă nedezvăluite ale universului The Witcher, unde vor întâlni noi personaje, cu ajutorul cărora vor putea rezolva quest-uri semnificative din punct de vedere narativ. Resursele dobândite astfel vor putea fi investite pentru a pune bazele unei armate puternice, ce va putea fi angajată în bătălii bazate pe regulile din Gwent. Thronebreaker: The Witcher Tales va fi lansat, în ediţie pentru PC, pe 23 octombrie 2018 (prin intermediul GOG.com) şi pe 4 decembrie 2018 pentru consolele PlayStation 4 şi Xbox One.
 4. THQ Nordic şi studioul Gunfire Games au dezvăluit primele planuri pe care le au în privinţa conţinutului suplimentar (DLC) ce urmează să fie lansat pentru viitorul Darksiders III. Astfel, după lansarea jocului, programată pentru 27 noiembrie 2018, publisher-ul şi studioul producător plănuiesc să ofere două pachete DLC adiţionale: • The Crucible – o entitate misterioasă doreşte să testeze capabilităţile de luptă ale lui Fury, cel de-al treilea călăreţ al Apocalipsei şi eroina din Darksiders III. Aceasta acceptă provocarea, primind acces la o nouă locaţie numită The Crucible: aici Fury va fi nevoită să lupte împotriva valurilor interminabile de inamici, victoriile împotriva acestora urmând să deblocheze tot felul de recompense. • Keepers of the Void – Vulgrim o însărcinează pe Fury cu eliminarea unui pericol ce ameninţă soarta unei noi locaţii: The Serpent Holes. Aici, eroina va trebui să înfrunte noi tipuri de inamici şi să rezolve noi puzzle-uri pentru a putea progresa şi câştiga o nouă armă oferită de Hollows, precum şi recompensa supremă: The Abyssal Armor. Cele două pachete DLC The Crucible şi Keepers of the Void vor fi incluse în ediţia Digital Deluxe a jocului, disponibilă pe Steam, la un preţ echivalent cu 69,99€, şi pe PlayStation Store, la 269,90 lei. Darksiders III va fi lansat pe 27 noiembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.
 5. Conform mai multor utilizatori de PlayStation 4, primirea unui banal mesaj prin intermediul funcţiei de mesagerie aferente reţelei PlayStation Network poate rezulta în blocarea completă a consolei. Acest mesaj ar fi format dintr-o serie de caractere şi simboluri pe care sistemul de operare al consolei nu le interpretează în mod corect, ducând la blocarea temporară a acesteia (o situaţie oarecum similară s-a ivit şi în cazul dispozitivelor bazate pe sistemul de operare iOS). Din fericire, blocarea consolei nu ar fi permanentă, existând posibilitatea ca această să revină la setările din fabrică dacă este repornită în Safe Mode (se pot pierde însă date importante, precum salvări sau capturi din jocuri). De asemenea, este recomandată instalarea aplicaţiei PlayStation pentru iOS sau Android şi eliminarea mesajului problematic de acolo înainte de încercarea de a repune consola afectată în funcţiune. În cazul în care nu aţi fost încă afectat de această problemă, soluţia este mult mai simplă: porniţi consola, accesaţi meniul de setări, mergeţi în secţiunile Account Management, Privacy Settings şi, apoi, Personal Info/Messages şi comutaţi pe opţiunea de a primi mesaje doar de la prieteni (sau de a nu le primi de la nimeni, dacă nu sunteţi siguri nici în privinţa prietenilor virtuali de pe PlayStation Network). Deşi în redacţiile Go4it şi Go4games nu am întâmpinat încă această problemă, apariţia mai multor relatări pe Internet despre acest inconvenient indică că într-adevăr avem de-a face cu o situaţie destul de sensibilă, apariţia cât mai urgentă a unei rezolvări oficiale fiind aşteptată din partea celor de la Sony.
 6. Conform publisher-ului Xseed Games, din cauza pretenţiilor celor de la Sony, a fost luată decizia de amâna lansarea jocului Senran Kagura Burst Re:Newal, atât în cazul versiunii pentru PlayStation 4, cât şi în cel al ediţiei pentru PC. Catalogat drept PEGI 16 de către instituţiile de rating europene, Senran Kagura Burst Re:Newal este un joc realizat în stil anime despre fete de liceu ce devin ninja, în care îşi fac apariţia scene de nuditate parţială, teme sexuale, injurii şi violenţă. Mai exact, cei de la Sony ar fi avut o problemă cu modul de joc Intimacy Mode, în care jucătorii au posibilitatea de a uda sau pipăi fetele. Pentru a permite publicarea jocului pe PlayStation 4, compania japoneză le-a cerut celor de la Xseed Games să elimine acest mod din joc, iar publisher-ul s-a conformat, de aici făcându-şi apariţia amânarea. Totuşi, deşi versiunea pentru PlayStation 4 va fi modificată pentru a îndeplini cerinţele celor de la Sony, varianta pentru PC (ce urmează să fie publicată concomitent cu cea pentru console) va fi complet necenzurată, Valve adoptând o politică mai permisivă în privinţa jocurilor cu conţinut destinat adulţilor ce urmează să fie publicate prin intermediul Steam. Interesant este faptul că acest controversat Intimacy Mode şi-a făcut apariţia şi în titlurile mai vechi ale seriei, publicate fără restricţii la vremea lor pe consolele PlayStation. Conform celor de la Xseed, politica celor de la Sony s-a modificat între timp, deţinătorul platformelor PlayStation dovedindu-se a fi mult mai “sensibil” atunci când vine vorba de acest gen de conţinut controversat. Din aceleaşi considerente, Sony a refuzat publicarea pe consolele sale a jocului Super Seducer (în care, aţi ghicit, jucătorul trebuie să seducă o serie de femei). De altfel, în timp ce Xseed Games se ocupă de publicarea jocului în Statele Unite ale Americii, Senran Kagura Burst Re:Newal va fi publicat în UK de PQube, publisher ce a mai întâmpinat recent astfel de probleme, jocul lor Omega Labyrinth Z (produs de Matrix Software) fiind interzis în Marea Britanie.
 7. Mijlocul lunii august a adus anunţul aşteptat de milioanele de utilizatori de telefoane bazate pe Android care doreau să joace Fortnite: jocul celor de la Epic Games urma să-şi facă apariţia şi pentru acest sistem de operare. Această lansare a fost umbrită însă de o perioadă de exclusivitate acordată deţinătorilor de telefoane şi tablete Samsung. Din fericire, acest interval s-a scurs, toţi deţinătorii de terminale Android compatibile având acum posibilitatea de a descărca şi încerca Fortnite Battle Royale pe propriul telefon. În primul rând, trebuie să verificaţi dacă dispozitivul dvs. Android se regăseşte în lista de terminale de mai jos sau este echivalent, din punct de vedere hardware, cu următoarele modele: • Samsung: Galaxy S7 / S7 Edge, S8 / S8+, S9 / S9+, Note 8, Note 9, Tab S3, Tab S4 • Google: Pixel / Pixel XL, Pixel 2 / Pixel 2 XL • Asus: ROG Phone, Zenfone 4 Pro, 5Z, V • Essential: PH-1 • Huawei: Honor 10, Honor Play, Mate 10 / Pro, Mate RS, Nova 3, P20 / Pro, V10 • LG: G5, G6, G7 ThinQ, V20, V30 / V30+ • Nokia: 8 • OnePlus: 5 / 5T, 6 • Razer: Phone • Xiaomi: Blackshark, Mi 5 / 5S / 5S Plus, 6 / 6 Plus, Mi 8 / 8 Explorer / 8SE, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Note 2 • ZTE: Axon 7 / 7s, Axon M, Nubia / Z17 / Z17s, Nubia Z11 • HTC: 10, U Ultra, U11/ U11+, U12+ • Lenovo: Moto Z/Z Droid, Moto Z2 Force • Sony: Xperia XZ/Premium, XZs, XZ1/Compact, XZ2/Premium/Compact, XZ3 Apoi, va trebui să descărcaţi installer-ul jocului direct de pe site-ul celor de la Epic Games, Fortnite Battle Royale pentru Android nefiind disponibil în Google Play Store. Puteţi descărca installer-ul Fortnite pentru Android de aici. Fortnite este disponibil, în mod gratuit, pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, MacOS X, iOS şi Android.
 8. In timp ce, pe PC şi console, supremaţia îi este ameninţată de alternative Free-to-play precum Fortnite, dar şi de apariţii noi ce promit sa revoluţioneze genul Battle Royale (cum este proaspăt lansatul Call of Duty: Black Ops 4), în ceea ce priveşte po**CENZURAT**ritatea pe telefoane mobile, Player Unknown’s Battlegrounds (PUBG pe scurt) încă nu are rival. Cel puţin asa reiese din statisticile oferite de Google Play Store, unde jocul publicat de Tencent Games a depăşit pragul de 100 de milioane de download-uri. Mai mult, contorul din magazinul celor de la Google nu include download-urile jocului din China, unde PUBG este extrem de po**CENZURAT**r. Spre comparaţie, Fortnite a depăşit, luna trecuta, 15 milioane de instalări pe terminalele Android (jocul celor de la Epic Games nefiind însă disponibil pe Google Play Store), în timp ce Call of Duty: Black Ops 4, titlu ce include în premieră modul Battle Royale Blackout, s-a bucurat de cea mai reuşită lansare digitală din istoria Activision.
 9. Microsoft se află în plin proces de lansare a update-ului din octombrie 2018 pentru Windows 10, acesta adăugând şi o serie de facilităţi şi noutăţi menite să facă viaţa mai uşoară pentru pasionaţii de jocuri video. Game bar-ul pe care utilizatorii îl puteau apela în timpul unui joc (pentru a înregistra secvenţe video din acel titlu sau pentru a captura screenshot-uri) a fost transformat acum într-o aplicaţie de sine stătătoare, cu un nou look şi o nouă dispunere a funcţiilor. Mai mult, prin intermediul acestei aplicaţii, jucătorii vor avea acces şi la un mixer audio avansat, ce va permite ajustarea volumului jocului rulat în acel moment, precum şi volumele aferente aplicaţiilor din background. Mai importante sunt însă modificările aduse Game Mode-ului din Windows 10. Acesta se va activa automat atunci când este rulat un joc, existând posibilitatea ca această funcţionalitate să fie dezactivată prin intermediul unei opţiuni prezente în setările Windows. Atunci când este activat, Game Mode va interupe procesele iniţiate de Windows Update, fie că este vorba de instalarea unor update-uri pentru sistemul de operare, fie că vorbim de instalarea unui driver nou pentru componentele hardware din sistem. De asemenea, sunt promise îmbunătăţiri de framerate pentru anumite jocuri. Din păcate, deşi update-ul major din octombrie 2018 pentru Windows 10 a fost lansat iniţial pe 2 octombrie, Microsoft l-a retras la scurt timp după apariţie, mai mulţi utilizatori raportând că, în urma instalării acestui update, documentele personale erau şterse. Microsoft a rezolvat între timp acest impediment, update-ul din octombrie 2018 pentru Windows 10 fiind disponibil din nou pentru utilizatorii acestui sistem de operare. Puteţi realiza upgrade-ul apelând funcţia Windows Update din meniul de setări al Windows 10.
 10. Diablo III, la mai bine de şase ani de la apariţia sa iniţială, este capabil să ne capteze din nou interesul: jocul, în ediţia sa Eternal Collection (care conţine atât campania de bază, cât şi expansion-ul Reaper of Souls, dar şi toate componentele suplimentare lansate între timp), va fi disponibil într-un nou bundle, alături de o versiune personalizată a consolei Nintendo Switch. Astfel, bundle-ul Nintendo Switch Diablo III: Eternal Collection va include, pe lângă accesoriile obişnuite şi consola propriu-zisă (personalizate cu artwork-uri Diablo), un cod de download pentru versiunea completă a jocului Diablo III: Eternal Collection, precum şi o husă personalizată pentru consolă. Mai mult, jocul va include şi o serie de item-uri in-game exclusive, precum Armor Set-ul Ganondorf, pet-ul Cucco sau rama de portret golden Triforce. Bundle-ul Nintendo Switch Diablo III: Eternal Collection va fi disponibil simultan cu ediţia pentru Nintendo Switch a jocului Diablo III: Eternal Collection, pe 2 noiembrie 2018. Acest pachet va fi disponibil în mod oficial şi în România, urmând să fie comercializat la un preţ de 1800-1900 lei, în funcţie de magazin. De altfel, pe 2 noiembrie va debuta şi BlizzCon 2018, la ediţia din acest an a convenţiei organizate de Blizzard Entertainment urmând a fi anunţate noutăţi importante legate de viitorul seriei Diablo. Printre acestea nu se va regăsi însă funcţionalitatea multiplayer cross-platform între ediţiile pentru console ale jocului Diablo III, zvonuri despre o eventuală astfel de implementare făcându-şi apariţia imediat după ce Sony a eliminat această limitare de pe consolele PS4.
 11. Bine v-am găsit la o nouă ediţie din Guess Who. Punctajul acestei ediţii oferit câştigătorului va fi de 10 puncte , iar celoralalti de 5 puncte. În acestă ediţie indiciile sunt următoarele: Rapper American
 12. Florin

  Prezentare

  Bine ai venit altauri de noi!

Powered by Invision Community

×