Sari la conținut


Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

Mwd*

Premium
 • Număr conținut

  18
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

14 Apreciat

1 Urmăritor

Despre Mwd*

 • Rang
  Premium member

Vizitatori Recenți Profil

388 citiri profil
 1. Oare doare prostia ? Eu încă aștept să confirme sau nu cineva :)) când iei ban de la server nu ai motiv cu aim, așa că joc de glezne și pune print la consolă
 2. Așa este orice server din România ( si din lume, poate doar rusii să populeze un server fără boost ) dacă nu ai boost la el, de îndată ce se va achiziționa boost iar se va reglementa situația.. nu vă speriați că o să fie iar "nr1"
 3. A ajuns orice inapt să ceară remove, am trăit s-o văd și pe asta :))) păi tu ești un țăran de fiecare dată când te conectezi pe server și apoi faci reclamație? Păi eu îți dădeam ban permanent și du-te caută alt loc de joacă, specimenele interzise aici ! Crăciun fericit !
 4. După o lungă perioadă de inactivitate o să vizitez și eu ședința
 5. Tu şi Nuţu ... :))) cum să mai foloseşti banlist în 2018 ... Acum câţiva ani era ok pentru că erau playeri însă acum e fix 0 deoarece 75% din playeri sunt din boost, deci degeaba banezi unu' din India şi apoi intră cu alt nume în ziua de azi un banlist ajută doar la topicuri şi posturi pe forum :)) nimic altceva.
 6. Ori nu văd eu categoria, ori ai greşit tu : '' banlistul la zi '' ? Revenind, cel mai bine e ca up - down să se dea doar la şedinţe ... deci dacă se fac două şedinţe se pot lua doua up-uri pe lună, eu zic că e mai mult decât rezonabil sau la prima iei up, la a doua down dacă te-ai culcat pe o ureche aşa se pot evita ''favorizările'' şi fiind toţi de faţă s-ar explica motivele pentru care o persoană esti ridicată ori scăzută în grad părerea mea ... +Am facut acest topic la cerere. Toti adminii ma intrebau de ce nu mai au gradul x sau de ce au gradul y. In acest topic toti adminii si beneficiiari vor vedea motivele pentru care au up sau down sau chiar remove. Este facut pentru ei, sa inteleaga fiecare greseala. La sedinta nu o sa-i vezi niciodata pe toti on. Si crede-ma, nimeni nu o sa fie favorizat.
 7. Sunt plecat și nu pot viziona demo, însă treaba e in felul urmator: Dacă omul nu a făcut camp si se vede asta in demo iar adminul in cauza ii da slay ; este abuz și trebuie sancționat ca atare.. :) dacă a făcut camp, reclamație inutilă și pierdere de timp.. cei care ati vazut demo sa lăsati un reply
 8. Daca tu spui unui admin de reclamatie, se considera "amenintare" ... deci te-a atentionat pe buna dreptate ca iti va da ban daca continui, insa... am jucat si eu putin ieri, si am vazut un singur admin spec cat am stat eu on ( aprox 1h ), restul se jucau linistiti ... fara bunul simt de a echilibra macar. Nu poate fi sanctionat/a pentru asta, dar atat persoana in cauza cat si marea majoritate a adminilor pot sa fie sanctionati pt lipsa de implicare,seriozitate .. multi au gradul doar pt beneficii sau de dragul de a aparea in amx_Who !
 9. Se folosea, cred ca s a rezolvat să închidă cineva reclamația..
 10. Un exemplu prost nu știu ce grad are însă de 2 zile mă uit și eu pe la reclamații și observ că e a doua.. Și la precedenta am văzut că a dat ban fără demo pentru aim ca mai apoi să ceară verificare pe forum .. de când așa ceva? :-j suferințe
 11. Ha ha, furi idei... urât Instagram din toate punctele de vedere, dar în principal din lipsa de prostie arătată de plozi pe facebook. :))
 12. Nu cred că ar trebui să faci referire la modul în care scrie ori se exprimă un anumit membru al acestui staff .. dacă o luăm logic, acesta nu este un criteriu după care sunt selectaţi adminii :)) iar dacă stau şi citesc puţin mai atent ce ai scris mai sus, nici tu nu eşti mai departe decât dânsul şi ai greşeli de scriere,exprimare. ( dacă chiar doreşti să oferi lecţii de gramatică pe un forum de gaming măcar învaţă când foloseşti 2 iii sau când pui o amărâtă de virgulă într-o frază :)) ) Revenind ... ceea ce ai făcut tu se numeşte 'batjocură' în opinia mea iar cel în cauză a procedat perfect normal ! Nu îţi înţeleg frustrarea referitor la numele său, la modul în care acesta scrie şi ' sau se exprimă ori la modul în care acesta joacă ! Dacă ţie ţi se pare normal ca să faci caterincă pe seama unui membru al staffului caută-ţi alt loc de 'joacă'. PS : Care vă e frustrarea referitor la faptul că unii ajută serverul prin donaţii şi sunt 'răsplătiţi' corespunzător ? Un server nu merge pe bază de lemne ci pe bani, deci acea sumă necesară lunar ( peste 300 - 350 RON ) trebuie acoperită într-un fel sau altul ! Vă pupă şefu', bye !
 13. E suficient o singură zi, și anume în ziua de halloween.. a fost acest "mini-event" de fiecare dată când s-a "sărbătorit" o anume zi deci probabil se va face și acum.
 14. Prostie mai mare decât tine ( deși îmi vine greu să cred, așa e :)) ).. de ce ai face asta ? Nu vezi că 75% din banuri se dau pe motiv de neprezentarea pozelor .. care din varii motive nu sunt prezentate,spre exemplu frustrarea adminilor care ii baneaza dupa 2 minute maxim, sau pentru ca majoritatea nu știu engleză si baneaza străinii degeaba .. straini care cresc rankul serverului ( pe timp de noapte )! Ai decăzut Nutule :)))
 15. Niciunul din voi nu aveți dovezi pentru cele menționate.. pierdere de timp citirea reclamației
IPS Skin designed by HaLoGeK
×