Jump to content

Mwd*

Premium
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Apreciat

2 Followers

About Mwd*

 • Rank
  Premium member

Recent Profile Visitors

508 profile views
 1. Oare doare prostia ? Eu încă aștept să confirme sau nu cineva :)) când iei ban de la server nu ai motiv cu aim, așa că joc de glezne și pune print la consolă
 2. Așa este orice server din România ( si din lume, poate doar rusii să populeze un server fără boost ) dacă nu ai boost la el, de îndată ce se va achiziționa boost iar se va reglementa situația.. nu vă speriați că o să fie iar "nr1" ?
 3. A ajuns orice inapt să ceară remove, am trăit s-o văd și pe asta :))) păi tu ești un țăran de fiecare dată când te conectezi pe server și apoi faci reclamație? Păi eu îți dădeam ban permanent și du-te caută alt loc de joacă, specimenele interzise aici ! Crăciun fericit !
 4. După o lungă perioadă de inactivitate o să vizitez și eu ședința ?
 5. Mwd*

  Propunere Ban-List

  Tu şi Nuţu ... :))) cum să mai foloseşti banlist în 2018 ... Acum câţiva ani era ok pentru că erau playeri însă acum e fix 0 deoarece 75% din playeri sunt din boost, deci degeaba banezi unu' din India şi apoi intră cu alt nume ? în ziua de azi un banlist ajută doar la topicuri şi posturi pe forum :)) nimic altceva.
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. Mwd*

  Reclamatie AhMaD ;d

  Sunt plecat și nu pot viziona demo, însă treaba e in felul urmator: Dacă omul nu a făcut camp si se vede asta in demo iar adminul in cauza ii da slay ; este abuz și trebuie sancționat ca atare.. :) dacă a făcut camp, reclamație inutilă și pierdere de timp.. cei care ati vazut demo sa lăsati un reply
 8. Daca tu spui unui admin de reclamatie, se considera "amenintare" ... deci te-a atentionat pe buna dreptate ca iti va da ban daca continui, insa... am jucat si eu putin ieri, si am vazut un singur admin spec cat am stat eu on ( aprox 1h ), restul se jucau linistiti ... fara bunul simt de a echilibra macar. Nu poate fi sanctionat/a pentru asta, dar atat persoana in cauza cat si marea majoritate a adminilor pot sa fie sanctionati pt lipsa de implicare,seriozitate .. multi au gradul doar pt beneficii sau de dragul de a aparea in amx_Who !
 9. Se folosea, cred ca s a rezolvat ? să închidă cineva reclamația..
 10. Un exemplu prost ? nu știu ce grad are însă de 2 zile mă uit și eu pe la reclamații și observ că e a doua.. Și la precedenta am văzut că a dat ban fără demo pentru aim ca mai apoi să ceară verificare pe forum .. de când așa ceva? :-j suferințe
 11. Ha ha, furi idei... urât ? Instagram din toate punctele de vedere, dar în principal din lipsa de prostie arătată de plozi pe facebook. :))
 12. Nu cred că ar trebui să faci referire la modul în care scrie ori se exprimă un anumit membru al acestui staff .. dacă o luăm logic, acesta nu este un criteriu după care sunt selectaţi adminii :)) iar dacă stau şi citesc puţin mai atent ce ai scris mai sus, nici tu nu eşti mai departe decât dânsul şi ai greşeli de scriere,exprimare. ( dacă chiar doreşti să oferi lecţii de gramatică pe un forum de gaming măcar învaţă când foloseşti 2 iii sau când pui o amărâtă de virgulă într-o frază :)) ) ? Revenind ... ceea ce ai făcut tu se numeşte 'batjocură' în opinia mea iar cel în cauză a procedat perfect normal ! Nu îţi înţeleg frustrarea referitor la numele său, la modul în care acesta scrie şi ' sau se exprimă ori la modul în care acesta joacă ! Dacă ţie ţi se pare normal ca să faci caterincă pe seama unui membru al staffului caută-ţi alt loc de 'joacă'. PS : Care vă e frustrarea referitor la faptul că unii ajută serverul prin donaţii şi sunt 'răsplătiţi' corespunzător ? Un server nu merge pe bază de lemne ci pe bani, deci acea sumă necesară lunar ( peste 300 - 350 RON ) trebuie acoperită într-un fel sau altul ! Vă pupă şefu', bye !
 13. E suficient o singură zi, și anume în ziua de halloween.. a fost acest "mini-event" de fiecare dată când s-a "sărbătorit" o anume zi ? deci probabil se va face și acum.
 14. Niciunul din voi nu aveți dovezi pentru cele menționate.. pierdere de timp citirea reclamației
 15. Ieși zdreanță mică noroc că mi-a sărit în ochi numele de zdreanță. Acum 2 3 luni pe când activam eu, ti ai facut server ( tu fiind fortze ) si ai venit cu reclama aici. Cineva să îi baneze steam id(sau ip). Bye
×
×
 • Create New...