Sari la conținut

Tyger

Membru
 • Număr conținut

  198
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Tyger a câștigat ziua ultima dată pe August 27 2018

Tyger a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

87 Respectat

1 Urmăritor

Despre Tyger

 • Rang
  Supervizor

Vizitatori Recenți Profil

221 citiri profil
 1. Tyger

  [Prezentare]

  Nume: Madalin Vârstă: 24 Contact: Ma gasiti pe teamspeak Localitate / Județ: Reading, United Kingdom O scurtă descriere despre tine: Va las pe voi sa ma cunoasteti Care este ocupația ta: Limbaje de programare C+ & Gaming & Suport tehnic ( Cs & TS3 ) , IT Specialist Cum ai aflat de noi: kenveloo- Notă acordată comunității: 9
 2. Tyger

  [Prezentare] Răzvan-

  Salut si bine ai venit !
 3. Tyger

  Prezentare B1g B0ss

  Salut si bine ai venit alaturi de noi !
 4. Salut ! Tin sa te anunt ca ai gresit sectiunea si te rog sa accesezi acest link http://ruls.ro/forum/index.php?/forum/4-counter-strike-16/ pentru ati alege serverul pe care vrei sa adminezi !
 5. Topicurile vor fi create strict de organizatorl : @*VALY* Toate topicurile vor avea forma: "[ Happy Hour ] Ediţia şi Tema". Fiecare ediţie durează 48 ore ( 2 zile )! Dacă după trei zile, respectiv 72h participanţii care au numărul cel mai mare de like-uri sunt la egalitate ediţia se va prelungii cu încă 24h! Fiecare participant are dreptul să posteze o singură dată / ediţie! Fiecare participant postează pentru el! Poza câştigatoare este cea cu cele mai multe like-uri si va primi 5 puncte !(In cazul in care sunt numere de like-uri egale, moderatorul are dreptul de a alege imaginea dupa placul sau) Nu aveţi voie să repostaţi poza postată deja de către alt participant, riscaţi să fiţi descalificaţi. Fiecare ediţie are un singur câştigător. Pozele care nu intră in tema cerută vor fi pedepsite drept off-topic şi interdicţie 6 zile la joc începând de la următoarea ediţie! Pozele postate nu au voie să fie rasiste / pornografice / religioase sau să ofenseze vreun membru al comunităţii!
 6. Tyger

  Prezentare ACS

  Salut si bine ai venit !
 7. Tyger

  [Propunere] Happy Hour

  Nume: Happy Hour Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: Probabil mulţi dintre voi aţi auzit de acest concurs, iar cei care nu aţi auzit o să vă explic aici pe scurt în ce constă acest concurs şi ce benficii aduce membrilor comunităţi, în principiu acest concurs constă în postarea unor poze pe o temă diferită care se schimbă după o perioadă de timp, organizatorul acelei ediţii alege o poză care i se pare cea mai frumoasă şi bine inspirată din tema pe care el a ales-o, iar membri care strânge un anumit număr de punctaj îşi pot achiziţiona un anumit premiu.. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: In mare parte cu activitate la acest subforum !
×
×
 • Creează nouă...