Sari la conținut


Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

Tyger

Membru
 • Număr conținut

  198
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Tyger a câștigat ziua ultima dată pe August 27 2018

Tyger a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

87 Respectat

1 Urmăritor

Despre Tyger

 • Rang
  Supervizor

Vizitatori Recenți Profil

194 citiri profil
 1. Tyger

  [Prezentare]

  Nume: Madalin Vârstă: 24 Contact: Ma gasiti pe teamspeak Localitate / Județ: Reading, United Kingdom O scurtă descriere despre tine: Va las pe voi sa ma cunoasteti Care este ocupația ta: Limbaje de programare C+ & Gaming & Suport tehnic ( Cs & TS3 ) , IT Specialist Cum ai aflat de noi: kenveloo- Notă acordată comunității: 9
 2. Salut si bine ai venit alaturi de noi !
 3. Salut ! Tin sa te anunt ca ai gresit sectiunea si te rog sa accesezi acest link http://ruls.ro/forum/index.php?/forum/4-counter-strike-16/ pentru ati alege serverul pe care vrei sa adminezi !
 4. Tyger

  Prezentare ACS

  Salut si bine ai venit !
 5. Tyger

  [Propunere] Happy Hour

  Nume: Happy Hour Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: Probabil mulţi dintre voi aţi auzit de acest concurs, iar cei care nu aţi auzit o să vă explic aici pe scurt în ce constă acest concurs şi ce benficii aduce membrilor comunităţi, în principiu acest concurs constă în postarea unor poze pe o temă diferită care se schimbă după o perioadă de timp, organizatorul acelei ediţii alege o poză care i se pare cea mai frumoasă şi bine inspirată din tema pe care el a ales-o, iar membri care strânge un anumit număr de punctaj îşi pot achiziţiona un anumit premiu.. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: In mare parte cu activitate la acest subforum !
IPS Skin designed by HaLoGeK
×