Jump to content

QuaD

Manager server
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About QuaD

 • Rank
  Manager VETERANII.RULS.RO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. QuaD

  Cerere admin Dymi

  Trimite-i lui gun un PM cu nick si pass! Topic inchis!
 2. QuaD

  cerere admin

  Acceptat ca slot din cauza varstei! Daca doresti, trimite-mi un PM cu nick si pass. Topic inchis!
 3. Cerere acceptata! Trimite-mi un PM cu nick si pass! Vei avea accesul in proba timp de cateva zile. Topic inchis!
 4. Cerere acceptata! Trimite-mi un PM cu nick si pass! Ai accesul in proba pentru cateva zile (helper), daca vei da dovada de activitate, seriozitate si experienta vei ramane. Topic inchis!
 5. Daca doriti sa ajutati serverul, o puteti face printr-un simplu vot. Am adaugat serverul pe 2 site-uri de votare (csservers si freakz). Puteti vota serverul de doua ori pe zi, pe fiecare site (asta insemnand 4 voturi), un vot de pe telefon, prin intermediul internetului de la abonament si unul folosind internetul de acasa. Pe csservers voturile se reseteaza in fiecare zi, iar pe freakz la inceputul fiecarei luni. Le multumim celor care au votat si o vor face in continuare. Link-ul 1 pentru vot: http://www.csservers.ro/evidenta/veteranii.ruls.ro Link-ul 2 pentru vot: https://servere-cs.freakz.ro/cs_server-Veteranii.Ruls.Ro-80429.html
 6. Titlul topicului trebuie sa fie "Cerere upgrade nume". Toate cererile pentru upgrade se vor face dupa urmatorul model: Nick: Varsta: Steam On/Off: Ore jucate [gametracker]: Rangul actual: Rangul dorit: Motivul pt. care consider ca merit upgrade: Accesele de pe serverul nostru sunt urmatoarele: [1]Fondator [2]Owner [3]Co-Owner [4]Super-Moderator [5]Moderator [6]Administrator [7]Helper [8]Slot Puteti face doar o cerere de upgrade pe luna! Nu formulati cereri de upgrade in lunile in care fondatorii v-au marit rangurile din proprie initiativa! Atentie! Pentru a obtine un rang mai mare decat cel de Moderator, trebuie sa detineti cs 1.6 pe steam.
 7. QuaD

  MODEL CERERE UNBAN

  Titlul topicului trebuie sa fie "Cerere unban nume". Toate cererile se vor face dupa urmatorul model: Nick: Ip: SteamID (status in consola): Data/Ora/Harta: Motivul: Adminul de la care ati primit ban: Dovada (print consola): Print-urile trebuie incarcate pe postimage/imgur. Cererile unban se fac la maxim 24h de la primirea banului, in caz contrar acestea vor fi respinse din start. Vor fi respinse direct si cererile care contin cuvinte vulgare la adresa adminilor.
 8. Titlul topicului trebuie sa fie: "Reclamanie nume admin". Toate reclamatiile se vor face dupa urmatorul model: Nick admin: Nick-ul tau: Motiv: Data si ora: Dovada (print consola/demo): Print-urile trebuie incarcate pe postimage/imgur, iar demo-urile pe zippyshare.com.
×
×
 • Create New...