Jump to content
 • Checked
 • Administrators
roibu @ RULS
Level: 2
  12 Posts
  1 Followers
  Joined

roibu @ RULS last won the day on November 22 2021

roibu @ RULS had the most liked content!

1 Follower

About roibu @ RULS

 • Birthday 05/25/2001

Recent Profile Visitors

662 profile views

roibu @ RULS's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Collaborator
 • Reacting Well
 • One Month Later
 • Great Content Rare
 • Helpful Rare

Recent Badges

1

Reputation

 1. După cum vedeți s-a implementat noul template. Așteptăm păreri și sugestii. Vom lua în calcul fiecare sugestie. De asemenea, dacă întâmpinați bug-uri aici e topicul ideal unde să raportați. Vor urma update-uri, fiecare modificare va fi anunțată în acest topic.
 2. Nu este pe gustul nostru dar apreciem intenția. Mulțumim!
 3. Ofertă bună de la GoDeal24, care are acum licență de Windows 10 la 7.35 euro. Acest magazin oferă des reduceri la licențe. Ofertele de astăzi sunt foarte bune și includ inclusiv licente de Office 2016. Windows 10 Professional la 7.35€ Windows 10 Pro Professional – la 11.35€ Aveți nevoie de cont la ei pe site, un card bancar ca să plătiți și în caz că aveți probleme apelați la service@godeal24.com pentru rezolvare.
 4. Camera de 108MP realizată de Samsung în colaborare cu Xiaomi este întâlnită pe cele mai performante telefoane de la Samsung si Xiaomi. Conform zvonurilor, Galaxy A73 ar putea integra acest senzor de 108MP fiind astfel o soluție mai accesibilă. Deși primul telefon cu senzorul de 108MP a fost Mi Note 10, un telefon de top mid-range, Samsung nu a pus acest senzor foto pe nici un telefon accesibil de tip mid-range. Până acum se pare. Galaxy A73 ar putea fi acest telefon. Xiaomi a testat senzorul pe telefoanele lor, Samsung a continuat să-i ofere îmbunătățiri iar acum este timpul sa-l vedem și pe alte modele. Nu știm sigur dar până acum se zvonește că senzorul va fi ISOCELL HM2 1/1.52inch văzut și pe Redmi Note 10 Pro. Este un senzor mai mic ideal pentru telefoane mid-range fara prea mari pretenții. Deși rezoluția este mare, calitatea fotografiilor nu este impresionantă nici pe Xiaomi și nici pe Samsung. Dovada ca numarul de MP, în caz că nici până acum nu ați realizat, nu contează atat de mult. Sursă: arenait.ro
 5. Bine ai venit ! Îți mulțumim că ai ales să ni te prezinți.
Template designed for ruls.ro by cyberdesign
×
×
 • Create New...