Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

KENNY.

Administrator
 • Număr conținut

  593
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  17

Orice postat de KENNY.

 1. KENNY.

  portofoliu - KENNY.

  Momentan nu mai am timp sa imi petrec timp prin photoshop si o sa inchid acest portofoliu pana cand o sa revin cu creatii. #Inchis.
 2. Promovari : Promovare @SpeedyMaster de la Super-Moderator la Supervizor, principala responsabilitate fiind Forum Management. Degradari : Revocare @F0r3st din funcția de Supervizor. Acesta a fost transferat la EX-STAFF cu posibilitate de revenire pana în luna Ianuarie. Suspendare @swerve. din gradul de Moderator pe motiv: Lipsa activitate. Suspendare @NeRv0s3. din gradul de Moderator pe motiv: Lipsa activitate.
 3. Suspendare @FuNNkye din functia de Supervizor la Ex-Staff pentru abuz de functie.
 4. Revenire @Alexandru in funcția de Supervizor. Promovare @FuNNkye de la Super-Moderator la Supervizor , pe baza activităţii din ultima perioadă.
 5. Care este ultimul serial văzut de tine ?
 6. Salutare tuturor, Ne-am gandit ca ar fi momentul sa ne cunoastem mai bine, asadar va rugam sa prezentati o poza cu voi doar daca aveti placerea.
 7. Care este ultimul film vazut de tine ? 
 8. Degradari : Suspendare @JahK0 din gradul de Administrator pentru lipsa de interes. Acesta a fost transferat la EX-STAFF cu posibilitate de revenire. Suspendare @kaZzy din gradul de Administrator a cerut remove din motive personale. Acesta a fost transferat la EX-STAFF cu posibilitate de revenire. Suspendare @FanTeziE.dLL din gradul de Moderator din motive de neseriozitate si lipsa de activitate. Promovari : Recrutare @Ellement. la functia de Moderator , principala responsabilitate fiind categoria generala.
 9. KENNY.

  Cadou Sebastian.

  @Sebastian.
 10. Promovari : Promovare @Nu sunt Sebi de la EX-STAFF la Super-Moderator, revenire in grad.
 11. [!] Fiecare isi face o parere sincera de membri adminitrativi si ocoliti injuraturile. Administrator @Nuțu - @KENNY. - @JahK0 - @kaZzy - @*VALY* - Supervizor @kenveloo- - @laureNNNtiu - @Piciul- - @THEKING. - Super Moderator @FuNNkye - @Răzvan- Moderatori @Ellement. - @BirSaNN - @FanTeziE.dLL - @RaZoreL -
 12. Revocare @Cr3aTuRa din gradul Supervizor pentru inactivitate. Acesta a fost transferat la Membru. Recrutare @laureNNNtiu la functia de Supervizor , principala responsabilitate fiind Forum management / Supraveghere forum. Recrutare @FanTeziE.dLL la functia de Moderator , principala responsabilitate fiind categoria Multimedia/Socializare.
 13. KENNY.

  Cadou THEKING

  @THEKING. -
 14. Imaginatia e mai  importanta decat realitatea! 👌

 15. Server-ul nu mai exista, T/C
 16. KENNY.

  Cadou Laurentiu

  @laureNNNtiu https://i.imgur.com/p5mpNpr.png
×