Sari la conținut

Tabel Lideri


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 03.12.2018 în toate secțiunile

 1. 1 punct
 2. 1 punct

  Versiune 1.1

  0 descărcări

  Descriere: Pluginul respectiv este pentru modul furien in care blocheaza niste comenzi. 1.0 - Blocarea mesajelor de la radio in chat de pe tastele ( z,x,c) - Blocare VoiceChat tasta ( k ) - Blocare mesajelor in chat de la grenazi ( Fire in the hole! ) Instalare: 1. Compilati fisierul Blocare_multipla.sma 2. Fisierul Blocare_multipla.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins 3. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: Blocare_multipla.amxx
 3. 1 punct
  @Shabba, imi plac. Dar mai astept.
 4. 1 punct
  Nume: Andronic Radu - Andrei Vârstă: 18 Contact: www.steamcommunity.com/weweRO Localitate / Județ: Bacau -> Onesti O scurtă descriere despre tine: O fire sociala, placuta (zic eu) un pui de veveritoi care l ciocaneste pe Nutu zi de zi. Care este ocupația ta: Organizator de evenimente, barman ocazional Cum ai aflat de noi: Fratiorul meu Nutu a.k.a Iepuras Notă acordată comunității: - 10
 5. 1 punct
  Model: Aplica pentru designer. Nick: Experiență Photoshop : Vârsta dvs. : De ce doresti sa te alaturi echipei GFX ( minim 10 cuvinte ) : Ce te doesebeste de un alt membru care doreste aceasta functie? : Crezi ca vei avea timpul necesar pentru a raspunde cererilor? : Link catre porofoliul dvs ( Obligatoriu ): O semnatură facută de tine ( obligatoriu watermark-ul comunitatii ): Un avatar făcut de tine ( obligatoriu watermark-ul comunitatii ): Regulament [!] Nu aveți dreptul să dețineți un alt grad pe o altă comunitate. [!] Pentru a face cerere trebuie să aveți activitate pe platforma "design". [!] Vârsta minimă de "16ani" altfel cererea dvs. va fi respinsă. [!] Fiecare membru care deține gradul de "Designer" are dreptu de a răspunde la cereri cu "pro/contra" [!] TeamSpeak3 este obligatoriu astfel primiti remove. [!] Lider-ul GFX nu are voie sa modifice acest topic astfel va fii sanctionat.
 6. 1 punct
 7. 1 punct
  Acceptat TC. Bine ai venit printre noi ?
 8. 1 punct
  x Am incercat ceva cu border-ul ala dar vad ca nu prea a iesit.
 9. 1 punct
 10. 1 punct
  Samsung obişnuieşte să întârzie cu actualizările de software pentru telefoanele sale, chiar dacă fac sau nu parte din gamele high-end Galaxy S şi Note. Se pare însă că în cazul actualizării la Android 9.0 Pie, compania se grăbeşte puţin, mai ales pentru că vrea să aducă mai repede pe piaţă noua sa interfaţă One UI, care ar trebui să rezolve problemele de utilizare pe care mulţi le-au întâlnit în trecut. Astfel, utilizatorii de Galaxy S9 au început deja să primească acces la Android 9.0 Pie în versiune beta. Primele rapoarte despre disponibilitatea pachetului de upgrade de la Samsung pentru Galaxy S9 vin din Coreea de Sud, ţara mamă a companiei. Actualizarea este mai mare decât una obişnuită pentru Samsung, la 1,7 GB, însă aduce două actualizări importante. În primul rând, face tranziţia de la Android 8.1 Oreo la Android 9.0 Pie, cu tot cu un update de securitate mai nou, iar apoi adaugă interfaţa One UI, care înlocuieşte complet ceea ce se găsea în trecut pe telefoanele companiei sub numele de Samsung Experience. Fiecare aplicaţie în parte a fost complet remodelată, pentru a asigura o experienţă de utilizare mai plăcută cu o singură mână. Astfel, toate meniurile şi butoanele vor fi poziţionate în partea de jos a ecranului, în partea de sus putând fi afişate informaţiile utile, pe care nu trebuie să apeşi efectiv. Samsung nu a confirmat încă o dată de lansare concretă pentru acest update în versiune finală, însă planul este ca primele telefoane compatibile, Galaxy S9, S9+ şi Note9, să îl primească la începutul anului viitor, probabil înainte de lansarea lui Galaxy S10. Utilizatorii din Coreea de Sud sunt primii care au acces la acest update, însă testarea în versiune beta va fi extinsă în curând şi către utilizatorii din Statele Unite ale Americii, Germania şi Marea Britanie în viitorul apropiat. Samsung a confirmat faptul că mai multe ţări vor primi acces în perioada următoare, deci există posibilitatea ca One UI şi Android 9.0 Beta să poată fi testate şi pe dispozitivele din România în viitorul foarte apropiat. Înscrierea în beta se face prin aplicaţia Samsung Members, care este preinstalată pe dispozitivele S9 şi Note9.
 11. 1 punct
  Va multumim pentru ca ne-ati ajutat sa ajungem la suma asta de membrii ! Sarbatori fericitite de familie dar si alaturi de RULS .
 12. 1 punct
  Felicitari micutii mei ucenici ! ? Azi vreu sa dau un multumesc vizat la toti cei care au ramas alaturi de noi, comunitatea RULS, sa aveti de gand ca este un project bine facut. O echipa unita, bineinteles pot sa spun o familie. Cu aceasta ocazia un multumesc mare petru KENNY, altfel la ora asta nu eram aici pentru a scrie aceste cuvinte . we all know that you RULS !
 13. 1 punct
  Se pare că febra Battle Royale transformă studiourile realizatoare de jocuri în veritabili procesomani, fiind rândul celor de la Epic Games să treacă în loja acuzatorilor (după ce, la rândul lor, au fost acţionaţi în justiţie de PUBG Corporation pe motiv că Fortnite le-ar fi copiat jocul, acest proces fiind abandonat între timp). Astfel, de această dată Epic Games cheamă în justiţie doi youtuberi: Brandon Lucas, deţinătorul canalului de YouTube “Golden Modz”, şi Colton Conter, gazda Exentric. Primul dintre aceştia are o comunitate numeroasă în spate, cu peste 1,7 milioane de abonaţi la canalul său, în timp ce canalul lui Conter numără doar un pic peste 7000 de abonaţi. Epic îi acuză pe cei doi că ar fi realizat clipuri ce prezentau hack-uri menite să ofere avantaje nemeritate jucătorilor de Fortnite, promovând achiziţionarea acestora de pe site-ul GoldenGodz.com (între timp, acestea au dispărut de pe site). Conform plângerii depuse de echipa legală de la Epic Games, Lucas şi Conter ar fi trişori care încalcă atât termenii de utilizare ai jocului Fortnite, cât şi drepturile de autor ale companiei producătoare, ruinând astfel experienţa de joc a utilizatorilor fair play, care aleg să nu trişeze. Interesant este că principala doleanţă a celor de la Epic Games a fost încetarea activităţilor de acest tip ale celor doi acuzaţi, predarea de către aceştia a tuturor clipurilor video şi hack-urilor incriminate şi distrugerea acestora. Deşi sunt menţionate şi anumite daune financiare, cererea pare a fi orientată către stoparea conceptului de a trişa în joc şi mai puţin în sensul recuperării de bani. Brandon Lucas, care se ocupă de mod-uri similare şi pentru jocurile seriei Call of Duty, precum şi pentru Grand Theft Auto V (fără probleme legale până acum), a realizat clipul de mai jos, prin intermediul căruia se plânge ca Epic Games şi-a găsit, în persoana sa, un ţap ispăşitor pentru o activitate pe care mulţi youtuberi mari o desfăşoară fără a fi deranjaţi.
 14. 1 punct
  Am fişier .PSD la toate bos dacă este nevoie ? !
 15. 1 punct
  Salut, Dintr-un timp nu prea m-am mai ocupat de server și au apărut căteva probleme și de aceea am încercat să rezolv cateva dintre ele și de aceea am adus astăzi modificări noi: 1. Comenzile de cvar/rcon/show rcon au fost dezactivate de pe server și a fost adăugate alte comenzi în locul lor. Comenzi consola inlocuite : - amx_timelimit <valoare> -> seteaza timpul mapei respectiv, a.k.a amx_cvar mp_timelimit 0/35 - amx_unlag <valoare> -> seteaza valoarea refresh-ului a datelor preluate de server, a.k.a amx_cvar sv_unlag 1 - amx_svrestart -> a.k.a amx_cvar sv_restart 1 2. Blocare schimbare nume pe server odată la 10 secunde pentru evitarea bugurilor. De asemnea primiți și un mesaj in chat : [RULS-PROTECT] Iti poti schimba numele din nou in 10 secunde. 3. amx_cvar & rcon, acest update face ca orice modificare a rcon-ului sa fie nulă. 4. Adăugare protecție impotriva spam-ului prin radio, anume blocarea radio-ului pe server. (tasta K) 5. Adăugare protecție impotriva fast pistol shot. 6. Adăugare protecție impotriva dublicării STEAM ID. Your SteamID is duplicated 7. Adăugare comanda /parola in chat pentru adminii de la helper+ pentru a vedea parola de la secțiunea ''only staff'' pentru forum și camera ts3. Curând o să urmeze și modificările de iarna.
 16. 1 punct
  Paul a primit remove Baiatul avea acces la ftp iar intre orele 16:25 si 16:29 a ster orice dovada din logs . Imi recunoaste pe ts ca a jucat cu aim : <19:47:28> "[PaulGamerRo] PaulGamerRo": Valy te rog frumos scuza-ma ca am jucat cu aim.Ce sa fac sa nu iau remove.Nu mai am nici un leu sa platesc <19:47:36> "[PaulGamerRo] PaulGamerRo": Si ca am mintit <19:47:40> "[PaulGamerRo] PaulGamerRo": Dar eu am bagat bani <19:47:42> "[PaulGamerRo] PaulGamerRo": Aici <19:48:00> "[PaulGamerRo] PaulGamerRo": Dar daca consideri tu ca trb remove iti respect parerea. <19:48:09> "[PaulGamerRo] PaulGamerRo": Ati fost cea mai tare comunitate in care am fost
×
×
 • Creează nouă...