Jump to content
 1. Dezvoltare

  1. Comunitate

   Anunțuri de actualitate, concursuri, ghid-uri și informații despre noii membri ai comunității RULS le puteți găsi în acestă secțiune.

   29
   posts
  2. Echipa administrativă

   Informații cu privire la echipa administrativă a comunității. Aici puteți aplica pentru un grad administrativ în RULS.

   6
   posts
  3. DNS & Server Management

   Aici veți găsi toate informațiile despre afilierea serverului sau despre deschiderea unui server în comunitatea noastră.

   5
   posts
  4. Gametracker | Ruls Gaming   (259 visits to this link)

   type-460x42_cborder-1c1c1c_ctop-1c1c1c_c

 2. Servere

  1. TS.RULS.RO # TEAMSPEAK3

   -loc liber pentru afiliere-

   • No posts here yet
  2. Counter-Strike 1.6

   Serverele din această categorie beneficiază de DNS, categorii, anunțuri și multe altele. De asemenea, acestea sunt considerate servere oficiale ale comunității RULS.

   • No posts here yet
 3. Diverse

  1. Design

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

   15
   posts
  2. Jocuri

   Știm că industria jocurilor este un câmp minat masiv, ca atare, i-am dedicat un forum.

   12
   posts
  3. WWW

   Discuții generale despre webmasteri, idei, știri ... etc. pot fi partajate în cadrul acestui forum.

   2
   posts
  4. Divertisment

   Vorbește despre filmele, seriile preferate sau ascultă muzică.

   2
   posts
  5. Magazin

   Aici puteți publica orice vânzări / achiziții conexe (inclusiv amenajarea unui computer ca server).

   3
   posts
 • $3

  Membership Prime Ruls

  $3.00 per month.

  This is a short description of what can you expect from this membership level and it’s perks!
  • Advanced forum permissions
  • Prime badge
  • Access to exclusive forums
  • Prime member exclusive pages
  • Popular Contributors

   Nobody has received reputation this week.

  • Tell a friend

   Love RULS ROMANIA? Tell a friend!
  • Topics

  • Posts

   • Pentru a posta un plugin, completați modelul de mai jos: Descriere: Descărcare: Denumire plugin: Link oficial: Imagini (opţional): Alte precizari/detalii:   Pentru buna funcţionare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli:   1. Se respectă regulamentul general al forumului. 2. Înainte de a posta un plugin, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. 3. Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă. 4. Titlul trebuie să fie "[Plugin] Nume Plugin" / "[RULS] - [Plugin] Nume Plugin" / "[Pluginuri] Nume plugin" / "[CS:GO] - [Plugin] Nume Plugin" sau puteţi să puneţi şi "[Plugins]". Atenţie ! Cine nu foloseşte aceste tipuri de titluri va avea topicul mutat la Arhivă şi va fi sancţionat cu warn începând de la a 2-a abatere de acest tip. 5. Subiectele din această secțiune au caracter informativ, drept urmare nu postați decât dacă aveți o problemă/nelămurire legată de acesta. 6. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') 7. Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. 8. Aveți voie să deschideți maxim 5 subiecte/zi în această secțiune. 9. Orice nelamurire/problema etc. pe care o aveti legat de sectiune se transmite moderatorului sectiunii. 10. Orice plugin care incalca Politica Valve, Legislatia sau orice act normativ din cadrul Romaniei, va fi arhivat, iar userul sanctionat (in cazuri extreme) 11. Orice topic informativ (adica un topic care nu face invitatie la discutie) va fi inchis dupa 3 luni de la postarea acestuia, putand fi redeschis prin solicitatarea moderatorului sectiunii/unui super-moderator.   Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn.   *Toate pluginurile vor trebui postate în subiecte separate, folosind butonul "Start new topic".  
   • Pentru a posta un addon, completați modelul de mai jos: Descriere:  Descărcare: Denumire addon: Imagini (opţional): Alte precizari/detalii:   Pentru buna funcţionare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli:   1. Se respectă regulamentul general al forumului. 2. Înainte de a posta un addon, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. 3. Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă. 4. Titlul trebuie să fie de genul "[Addons] Nume Addon" / "[RULS] - [Addons] Nume Addon" / "[Addon-uri] Nume Addon" / "[CSGO] - [Addon] Nume Addon" sau puteţi să puneţi şi "[Addon]". Atenţie ! Cine nu foloseşte aceste tipuri de titluri va avea topicul mutat la Arhivă şi va fi sancţionat cu warn începând de la a 2-a abatere de acest tip. 5. Subiectele din această secțiune au caracter informativ, drept urmare nu postați decât dacă aveți o problemă/nelămurire legată de acesta. 6. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') 7. Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. 8. Orice nelamurire/problema etc. pe care o aveti legat de sectiune se transmite moderatorului sectiunii. 9. Orice addons care incalca Politica Valve, Legislatia sau orice act normativ din cadrul Romaniei, va fi arhivat, iar userul sanctionat (in cazuri extreme) 10. Orice topic informativ (adica un topic care nu face invitatie la discutie) va fi inchis dupa 3 zile de la postarea acestuia, putand fi redeschis prin solicitatarea moderatorului sectiunii/unui super-moderator. Restul topicurilor vor fi inchise dupa 5 zile daca sunt active sau dupa 3 zile daca nu au activitate.   Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn.   *Toate addon-urile vor trebui postate în subiecte separate, folosind butonul "Start new topic".  
   • Este obligatorie postarea unor imagini cu produsul/produsele deţinute, în caz contrar topicul vă este închis şi arhivat. Dovada nu trebuie să conţină nici un fel de reclamă (site-uri,ip-uri,cuvinte sau semne vulgare) în caz contrar se vor aplica sancţiuni. Este interzis schimbul conturilor de jocuri care nu permit acest lucru. Este interzis schimbul programelor de tip "hack". Atât recomandările cât şi nerecomandările ce nu sunt însoţite de o dovadă sunt sancţionate. Aveţi voie maxim cinci topic-uri pe zi. Deschideti un singur subiect pentru fiecare produs pe care doriti sa-l vindeti ! Comunitatea RULS.RO nu îşi asumă responsabilitatea dacă aţi primit ţeapă de la un membru şi nu aţi folosit intermediar ! Orice abatere de la acest regulament duce la suspendarea dvs pe forum pană la 30 zile. Persoanele care nu au minim 7 zile de la înregistrarea pe forum nu au voie să deschidă nici un subiect în această secţiune. Topicul care nu respectă modelul de post pentru aceasta secţiune va fi închis și arhivat.  OBLIGATORIU trebuie să completați tot modelul de post pe secțiune. Postările multiple sa vor penaliza cu WARN! În caz că nu aţi contactat un intermediar pentru schimb deveniţi direct responsabil dacă aţi luat "ţeapă" ! Este strict interzis vânzarea de produse ce se găsesc în mod gratuit pe internet. Nu sunt permise schimbul de invitaţii sau conturi pe trackere. Dacă credeţi că aţi fost jignit sau vi s-a răspuns vulgar raportaţi oricarui moderator! Abuzul intenţionat de "REPORT" este sanţionat cu WARN sau BAN în funcţie de situaţie. Subiectele cu o inactivitate mai mare de 5 zile, vor fi închise automat de către moderatorii si super moderatorii secțiunii. Este obligatoriu ca după fiecare schimb a unui produs să postaţi o dovadă (poza sau video) cum că, tranzacţia respectivă s-a efectuat cu succes.În caz contrar veţi primi interdicţie de a mai posta/deschide subiecte în această secţiune. Cei care au dat ţeapă vor primi ban permanent pe forum fără nici un fel de discuţie ! Nu suntem responsabili in nici un fel de tranzactiile efectuate prin intermediul acestui forum. Utilizatorii sunt sfatuiti sa-si ia maximul de precautii inainte de finalizarea unei tranzactii pentru a preveni posibilitatea unei inselaciuni
  Template designed for ruls.ro by cyberdesign
  ×
  ×
  • Create New...