Jump to content

BlackSword

Membru
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Regular √

About BlackSword

 • Rank
  Utilizator Ruls

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Din trailer pare un film misto, o sa il urmaresc. T/C
 2. BlackSword

  Lucifer

  Am urmarit si eu acest serial, il recomand. T/C
 3. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Avatar Steam Text principal: BlackSword Text secundar [ruls.ro]: ruls.ro Dimensiuni: Dimensiunile la avatarul de steam Stock/Render[obligatoriu]: Nu ma intereseaza cu ce e poza, doar sa iasa misto avatarul (poate sa fie cu masini, natura, fete, cs:go) Alte precizări: Multumesc.
 4. Nume: Codrut Vârstă: Fac 15 ani pe 18 Septembrie. De ce aplici pentru acest grad?: Doresc sa aplic pentru acest grad deoarece am experienta si o vechime de 5 ani in moderat. Experiența ta în moderarea unui forum: 100% Ești conștient că dacă vei încălca regulamentul poți fi demis din funcție în orice moment?: Da O scurtă descriere despre tine: Ma numesc Codrut, in curand voi face 15 ani, imi place foarte mult sa joc fotbal si SA:MP. Cand am echipa joc si CS:GO. Grad: MODERATOR Categoria: Zona Utilizatorilor si daca e ocupata, Timp Liber
 5. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Avatar Steam Text principal: BlackSword Text secundar [ruls.ro]: ruls.ro Dimensiuni: Dimensiunile la avatarul de steam Stock/Render[obligatoriu]: Nu ma intereseaza cu ce e poza, doar sa iasa misto avatarul (poate sa fie cu masini, natura, fete, cs:go) Alte precizări: Multumesc.
 6. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Avatar forum Text principal: BlackSword Text secundar [ruls.ro]: ruls.ro Dimensiuni: dimensiunile pentru forum. Stock/Render[obligatoriu]: https://imgur.com/a/P4ayISc Alte precizări: Sa fie gif.
 7. Nume: BlackSword Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: Sa se adauge un bot care sa scrie pe caht cand cineva nou si-a facut un cont. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: Am sti cine isi face un nou cont si i-am face o primire frumoasa pe chat
×