Jump to content

AlexZ

Membru
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Regular √

About AlexZ

 • Rank
  Utilizator Ruls

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aia a cam fost tentativa de wall,nu de aim
 2. Pro Ai activitate pe server,dar aceeasi obligatie sa fii si pe ts -_^
 3. Motivul banului a fost ca, acel player a refuzat sa dea pozele.Poate a fost o greseala a serverului dar stiu sigur ca reason-ul a fost "no.ss" https://www46.zippyshare.com/v/KikhGLwM/file.html Aceasta este si dovada.Nu stiu ce sa zic ,dar aproape fiecare admin da un ban cu un motiv.
 4. Contra ,Nu este permis cs nvidia pe server.
 5. Pro, In primul rand comportamentul pe care ai nu este admis pe server ,cu toate jignirile pe care le faci,deci ceea ce rezulta este ca esti doar un copil In al doilea rand : De cand esti in masura sa faci comenzi pe alti admini ? Inca un lucru mentonat si in reclamatie: Este ca nu respecti regulamentul deloc serios,Faptul prin care votezi de alexandra dupa ora 22:00 , Rezulta ca respecti regulamentul superficial.
 6. Am uitat sa mentionez principalul fapt al reclametiei. El mi-a dat ban cu privinta folosirii codurilor fiind doar o coincidenta.
 7. Nick: AlexZ Nick-ul adminului :Basylizs. Admini prezenti :snk,adytzzu xRay. Pe ce mapa s-a intamplat: de_kabul32 Data si ora: 16:50 02/09/2018 Ce ar trebui sa primeasca adminul reclamat: avertizare Motivul reclamatiei : A fost doar o coincidenta,in privinta folosirii codurilor, Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1493828
 8. Nick:AlexZ Numele adminului care te-a banat:Basylizs IP (click): 92.86.36.199 STEAM ID (îl afli tastând status în consolă): STEAM_0:0:225004175 Data si ora: 16:50 03/09/2018 Motiv:aim Adminul care te-a banat a procedat corect?:nu Dovezi (se accepta numai SS/ demo in consola) : http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1493828 P.s:Am incercat sa discut cu el,sa-l rog sa-mi controleze cs-u cu tw ,sau macar sa-mi dea demo-ul dar el a negat.
×