Jump to content

Resurse

Forums

 1. Counter-Strike 1.6

  Counter-Strike (pronunțat [ˈkaʊntəˌstɹaɪk]) este un mod al cunoscutului joc video Half-Life ce face parte din clasa jocurilor First-Person Shooter (FPS) tactic, abreviat "CS", realizat de Minh Le și Jess Cliffe

  37
  posts
 2. Counter-Strike Source

  Counter-Strike: Source (oficial abreviat CSS) este un joc video de tip First-Person Shooter (FPS) creat de către Valve Corporation. Acesta este o versiune nouă a jocului Counter-Strike folosind motorul grafic Source.

  7
  posts
 3. Counter-Strike Global-Ofensive

  Counter-Strike: Global Offensive vine să dezvolte meciurile antrenante pe echipe ce au debutat în urmă cu 12 ani.

  10
  posts
 4. Minecraft

  Minecraft este un joc video independent de tipul sandbox scris în Java, dezvoltat inițial de către creatorul Markus Alexej Persson (redenumit și Notch / Krusher) și ulteror de către compania suedeză Mojang.

  15
  posts
 5. San Andreas: Multiplayer

  Grand Theft Auto: San Andreas (cunoscut și sub numele de GTA: SA) este un joc video de acțiune și aventură dezvoltat de Rockstar North.

  1
  post
 6. League Of Legends

  League of Legends (română Liga Legendelor) este un joc video online de tip Multiplayer online battle arena (MOBA) dezvoltat și comercializat de către Riot Games pentru Microsoft Windows și MAC OS.

  9
  posts
 7. Metin2

  Metin2 este un MMORPG gratuit dezvoltat de către Ymir Entertainment, publicat în România de către Gameforge 4D GmbH.

  4
  posts
 8. 3
  posts
 9. Dota2

  Dota 2 is a free-to-play multiplayer online battle arena (MOBA) video game developed and published by Valve Corporation.

  13
  posts
 10. 2
  posts
×